Lamiczka Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Jo to je monti system, těch Liazek jsem měl víc typů, tuším minimálně 4 - velkou modrou cisternu Aral, malou červenou cisternu Petrol, velký žlutý tahač s kontejnerama Monti System a tuším velkou žluto-červenou cisternu Shell. Pak ještě nějaký tahače Mack asi 3, menší auta typu rozhlasový Renault 5, modrou renault dodávku air servis, LR defender polní sanitku unprofor, mercedes rallye a asi další co si nepamatuju
markwagner Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Ještě dva kousky ,mimochodem znovu se vyrábí ! Asi z nostalgie objednam.
skalis Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Tatrovku si jednu doma susim a komara jsem koupil pred rokem brachovym klukum a jednoho i pro sebe .
bandicoot Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Ted jsou u brachy, ten je zdedil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Oliver333 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Jééé Toljo tu mašinku jsem měl - úplně jsem na ní zapoměl - tuším že byla na plochou baterii a jezdila "cik cak" dole byla kolečka na takovém otačecím disku.Super
Oliver333 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 (upraveno) teď jsem to našel na netu - když jsem byl malej tak jsem si s tím pořád hrál. Sakra proč jsem si ho neschoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. listopadu 2018 uživatelem Oliver333
financ Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 nejoblíbenější hračka mýho dětství Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Thomas Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Já měl domácí kino.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) tady občas kouknu pro připomenutí https://www.facebook.com/mojehracky/ Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem mondeo2
mondeo2 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 ale hlavně sem http://www.starehracky.cz/
Moty Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Ještě dva kousky ,mimochodem znovu se vyrábí ! Asi z nostalgie objednam. Zamáčknul jsem slzu, Kenya Safari, s tím sem si hrál do úmoru:-)))
siwi Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Safari byl můj vůbec první model od MontiSystemu. A pak ještě sanitka.
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) hele lidi hledám auto na webu a nenacházím byl to myslím volkswagen brouk (modrý plast) na dvě baterie ..... jezdilo to zmateně po zemi, když to narazilo, tak to jelo zase jinam, ale hlavně tak jednou za minutu se to zastavilo a začalo to kouřit z výfuku a děsně mi ten jed voněl měl jste to někdo ? *tak sem to našel .... sem myslel, že to bylo hezčí https://aukro.cz/smoking-volkswagen-vw-beetle-kourici-auticko-viz-foto-6929210714 Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem YPO
siwi Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Vidím úplně poprvé. A jak ten jed vznikal? To nějak z toho videa nepoznám.
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) to je přesně von ..... 0:37 ..... a můžu jít spát Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem YPO
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Vidím úplně poprvé. A jak ten jed vznikal? To nějak z toho videa nepoznám.to já nevím, byl jsem moc malej na pitvu
sooze Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 A když tady je tolik znalců, vzpomenete si někdo na vw brouka, přesně s tím systémem dvou koleček co neměl rád Zmizík, chvíli zmateně jezdil, pak začal poskakovat na místě a kouřilo se mu z vejfuku?To je vono! A mechanismus vzniku kouře by mně taky zajímal, čadilo to furt, asi pět let...
sooze Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Tady za dvojku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se