Tittus Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Pustil jsem jediný hodinky a dodnes mě to mrzí. Takže taky hromadič.
Lookyn Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 huz: tohle je klasika nejvíce na sbazaru a letgo
AdaMoss Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Souhlasím s tím, že čím levnější hodinky prodávám, tím větší jsou potíže a dohadování. Většinou se jedná o nějaké nové členy a podobně. Staří mazáci už většinou žádný šmuky neberou :-). Popravdě než abych řešil nějaký stokorunový slevy za tu a tu vlásečnici, to to raději někomu daruji u kafe. Nebo případně nějakému mudlovi s nadějí, že se třeba nakazí tím správným směrem :-). To co popisoval Andy pár postů výše je myslím dnes bohužel celkem standart. Můj nedávný příběh s prodejem bondovek:Hodím to do inzerce, během pár hodin 12 zájemců. Dávám Up, že pravděpodobně hotovo, další zájemce neberu. Kontaktuji poctivě všechny s tím, v jakém jsou pořadí atd. a začínám řešit s prvním. Naneštěstí totální tragéd...komunikace stylem jedna zpráva za 4 dny a po dvou týdnech si to rozmyslel, že nemá zájem. Říkám si OK, dám vědět těm dalším v pořadí. Zajemce_2: Sorry, už jsem mezitím koupil Béčka, takže už nemám zájem.Zájemce_3: Už jsem s tím nepočítal, tak jsem se zařídil jinak.Zájemce_4: Sehnal jsem jinde, dík. a tak to šlo dál, až jsem musel napsat do UPu, že jsou hodinky stále volné. To samozřejmě vzbudilo podezření u všech následných kupujících...Jak to, že je nikdo z těch 12 nevzal? Tam musí být nějaký problém, raději ruce pryč. To že mám na CHM trošku historii a hodnocení bez problému nehrálo roli. Celkem vzato jsem měl problém se jich zbavit, přitom to byl full set v parádním stavu, krabice, papíry, vlnky, všechno bylo :-). a to vše kvůli jednomu pacholkovi. Pro takové bych měl speciální kategorii Deal-breaker :-D.
sodekcz Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 AdaMoss: co brání prodejci v jednom okamžiku začít jednat např. se třemi prvními zájemci? Vyložit karty na stůl s tím, že kdo bude reagovat dle tvých představ, (to znamená svižně a aktivně), s tím se nejspíš nakonec pokusíš dokončit obchod. (Já vím, je tam třeba vrozená slušnost. Ale jako prodejce máš nárok si svůj obchod kočírovat dle svých představ.)
AdaMoss Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Nojo, priste uz to tak udelam. Nenapadlo me, ze kdyz mi neko napise: ?Beru je, jak se dohodneme?? Ze to nakonec nedopadne. No a chtel jsem byt fer vuci tem ostatnim a nenechavat je v nejistote. Lessons learnt :-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se