petandosek Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 (upraveno) Tak jsou doma . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. prosince 2018 uživatelem petandosek
Valderek Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Super Gratulace. Dej více fotek.
Frostie Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Výborně, také se přimlouvám za wristshot
petandosek Odesláno 16. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Děkuji nafotim zítra. Delší dobu jsem o nic přemýšlel a nakonec jsem zjistil že je má manžel mé sestry tak že jsou komplet i s účtenkou
Radimk Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Krasavice. Moje první hodinky ( teda předchozi řada) které mě přivedly k "velké" hodinařině. Kdybych jednou nechtěl být OWG, tak toto by byl adept do chalupy.A ty fotky prosim taktéž!
kuncák7 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Posledni dobou nebezpecne koukam i do staje B, tak jsem na fotky zvedav.
petandosek Odesláno 16. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Pokusím se zítra ale bohužel jen mobilem tak snad to nebude děs
petandosek Odesláno 16. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 (upraveno) Omlouvám se za kvalitu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. prosince 2018 uživatelem petandosek
Kostra Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 Gratulace veliká, užívej je a nepouštěj dál, já tu blbost udělal a už cca pět let si to vyčítám.
petandosek Odesláno 18. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 Díky těšil jsem se na ně 2 měsíce než jsem je koupil.Byla to náhoda jak jsem k nim přišel.
petandosek Odesláno 21. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Jedna dnešní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
donseladon Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Tak jsou doma .Jsou nadherny. Breitling je TOP !
petandosek Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Tak pro mě jsou zatím určitě TOP:)
Tenglis Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Odesláno 21. března 2019 Tak jsem také podlehl. Tahle značka mi byla vždy tak trochu cizí, a zvláště po tom, co jsem nedávno pořídil Omegy AT, tak jsem myslel, že budu mít na dlouhou dobu klid, jenže chyba. Vyzkoušel jsem tento model, a ikdyž se mi průměr 40 mm zprvu zdál málo, šel jsem do toho a nelituji. Jsou to skvělé hodinky. Neskutečně pohodlné, na mé 16,5 cm zápěstí naprosto ideální. GMT ručička neruší, spíše naopak, ciferník pěkně zpestřuje... Oproti jiným modelům B není tento takový "uřvaný". Ikdyž po těch pár dnech, co studuji Breitling, jednotlivé modely, historii, uživatele apod., tak přehodnocuji, že nejde o "uřvanost", ale spíše o zdravou "asertivitu" :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petandosek Odesláno 20. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2019 Super volba gratulace ať tikaji.
Tenglis Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2019 Diky, tikaji parádně, za tu dobu v prumeru nanejvýš 1,3 sekundy do plusu. ideál. Úplně z ruky vytlačily všechny jiné hodinky. spokojenost :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se