Petr Pavel Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Odesláno 3. června 2023 9 hours ago, DarylVanHorne said: Morgan + Cola + Concept Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Captain Cola Concept? CCC?
Petr Pavel Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Odesláno 3. června 2023 Na tahu si skoro nikdo nevšiml že mám nové krásné potápky. Na gumě skoro všichni a všichni moc chválí . Přitom ten jejich tah je tak krásný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 3. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2023 Lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 3. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2023 Kácení máje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Odesláno 3. června 2023 Bronz na Sněžce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 4. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2023 Bez C1000 Typhoon Cockpit Edition si svou sbírku Wardů neumím představit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nizkotucnytvaroh Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Odesláno 5. června 2023 Sem včera zapomněl, titan je fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diablo1st Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Odesláno 6. června 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 7. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2023 Moc se na ruku nedostanou, ale mám je rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
komhunter Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Odesláno 7. června 2023 Ahoj všem, letní osvěžení novým natem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 11. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2023 Další kousek,který vytáhnu jen velmi zřídka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tlotlo22 Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Odesláno 12. června 2023 Moc hezký cifr i řemen. Sedne to k té bronzové patině
Snekofon Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Odesláno 12. června 2023 To je nádhera !!! Cifr x řemen i ta nádherná patina - parádní kousek před 18 hodinami, Dokusan napsal: Další kousek,který vytáhnu jen velmi zřídka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kolky87 Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Odesláno 13. června 2023 Modré bronzové dnes Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Odesláno 15. června 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 18. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2023 Bel Canto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr Pavel Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Odesláno 18. června 2023 21 minutes ago, Dokusan said: Bel Canto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ach to je krása. Kéž by byla někdy znovu v nabídce nějaká taková barva. V černé je to znouzectnost a na ostatní barvy si netroufam.
tlotlo22 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Odesláno 19. června 2023 před 22 hodinami, Petr Pavel napsal: Ach to je krása. Kéž by byla někdy znovu v nabídce nějaká taková barva. V černé je to znouzectnost a na ostatní barvy si netroufam. Taky mám rád modrou... možná až moc, ale bohužel jsou už jen na Chronu nebo Ebay za limitové ceny. Tak se těším na fialové s tahem, které jsem depositnul. Je to zajímavá barva, ne moc častá a k těm spešl hodinkám se celkem hodí. Viděl jsem i reálné foto všech aktuálních 4 barev. Rosa a Cielo vyloženě zklamaly a černé nejsou tak zábavné. Manželka mě přesvědčila, že modrých mám dost Podezírám jí, že je bude chtít pro sebe Dokonce mi slíbila, že mi koupí nějaká fialová trika. Už jsem koupil i nějaké řemeny v šedé barvě, aby seděla k titanu a cifr nerušeně vynikl Všechny nové barvy pohromadě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr Pavel Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Odesláno 19. června 2023 1 hour ago, tlotlo22 said: Taky mám rád modrou... možná až moc, ale bohužel jsou už jen na Chronu nebo Ebay za limitové ceny. Tak se těším na fialové s tahem, které jsem depositnul. Je to zajímavá barva, ne moc častá a k těm spešl hodinkám se celkem hodí. Viděl jsem i reálné foto všech aktuálních 4 barev. Rosa a Cielo vyloženě zklamaly a černé nejsou tak zábavné. Manželka mě přesvědčila, že modrých mám dost Podezírám jí, že je bude chtít pro sebe Dokonce mi slíbila, že mi koupí nějaká fialová trika. Už jsem koupil i nějaké řemeny v šedé barvě, aby seděla k titanu a cifr nerušeně vynikl Všechny nové barvy pohromadě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Z tech co jsou nabidce je vylozene fialova nej. Dava jim vyniknout. Akorat ze na ni ja nemam balls Pockam. Treba se usmeje stesti a pridaji nejakou hezkou barvu i pro me.
Spongebob Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 (upraveno) Říkám si proč je "limitka" právě modrá a seriově dělaj ultra nudný barvy a k tomu fialovou.. Přitom modrá je obecně jedna z nejoblíbenějšicj barev..modrá, bílá, černá..k tomu bych dal fialovou limitku pro extravaganty a hotovka. Upraveno 21. června 2023 uživatelem Spongebob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se