tlotlo22 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Děkuji, jsou super a mám z nich velkou radost! Byly patřičně opečovávané a limitované Martin má určitě novou a zajímavou akvizici a potřeboval místo, ale tuším, jak se asi cítil, když psal nabídku. U mě rozhodně už zůstanou! Hodně univerzální kousek. Když jim odpustíte potápkovou lunetu, jsou vhodné snad i do obleku U CW se mi moc líbí vytuněné tvarování pouzder o hranách v lesku nemluvě. Gunmetal PVD je elegantní a prudce koukatelné. Lumi je fakt pěkné, jen mě trochu udivilo, že svítí zeleně. U produktu na CW stránkách mají lumi modré, ale v galeriích, videích vždy zelená. Chod strojku je v poho cca. +0,3s/h což dává slušných 7,2s/den.
paya01 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Just arrived, tak jen jedna rychlá na gumě. Náramek musím ještě upravit. Jsou skvělé...jsem zvědavý na denní světlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Trident Thursday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zdenek1307 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 před 10 minutami, paya01 napsal: Trident Thursday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jsou "letňáky" jak se patří
tlotlo22 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Tak jako jo, povedly se. Na léto super
tlotlo22 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Light-catcherTM PVD pouzdro v akci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Ještě jednu vyloženě letní na tahu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 30. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2023 C63 Colchester, nejspíš další oběť redukce. Ještě si to musím zvážit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Odesláno 1. července 2023 Na ruce furt. Spamuju... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 1. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2023 Snow Leopard Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tlotlo22 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Odesláno 3. července 2023 V 1. 7. 2023 v 14:31, Dokusan napsal: Snow Leopard Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkné C63 Sealandery LE Máš myslím i Blue Marine... jsi se nemohl rozhodnout? No ani se nedivím
Dokusan Odesláno 3. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2023 před 3 hodinami, tlotlo22 napsal: Moc pěkné C63 Sealandery LE Máš myslím i Blue Marine... jsi se nemohl rozhodnout? No ani se nedivím Jednu budu prodávat, jen prostě nevím který.
Dokusan Odesláno 4. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2023 Ty nejlepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Odesláno 5. července 2023 Potvrzeno: Atoll může i na ledovec... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Odesláno 6. července 2023 Kamakura... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Danny35 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Odesláno 6. července 2023 V 4. 7. 2023 v 18:50, Dokusan napsal: Ty nejlepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyhle jsou krásný. A provedení čísla 7 na datumovce je taky pěkný .
Dokusan Odesláno 6. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2023 A navíc jsem měl možnost si vybrat číslo limitky dle roku narození Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Danny35 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Odesláno 6. července 2023 To je třesnička na dortu, že na nich je navic ještě něco osobního a důvod je mit napořáď . Barva indexů a ruček skvěle ladí s barvou bronzu.
Army11 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Odesláno 6. července 2023 V 28. 6. 2023 v 13:50, tlotlo22 napsal: Děkuji, jsou super a mám z nich velkou radost! Byly patřičně opečovávané a limitované Martin má určitě novou a zajímavou akvizici a potřeboval místo, ale tuším, jak se asi cítil, když psal nabídku. U mě rozhodně už zůstanou! Hodně univerzální kousek. Když jim odpustíte potápkovou lunetu, jsou vhodné snad i do obleku U CW se mi moc líbí vytuněné tvarování pouzder o hranách v lesku nemluvě. Gunmetal PVD je elegantní a prudce koukatelné. Lumi je fakt pěkné, jen mě trochu udivilo, že svítí zeleně. U produktu na CW stránkách mají lumi modré, ale v galeriích, videích vždy zelená. Chod strojku je v poho cca. +0,3s/h což dává slušných 7,2s/den. Zde ukázka modré lumi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Odesláno 6. července 2023 Atraktivni modrá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se