DarylVanHorne Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2023 Všem přeji pěkný Silvestr a vše NEJ do nového roku
DarylVanHorne Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 To už je po všem, nebo proč tam nic nevidím?
Dokusan Odesláno 4. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 před 1 hodinou, shaggy napsal: https://www.christopherward.com/sale Tak ze 180ti položek už tam zbývá jen 21, a to ještě akci neotevřeli pro všechny. Možná ještě něco doplní. Jinak pro registrované zákazníky přišel email s odkazem včera kolem čtvrté.
Dokusan Odesláno 4. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 Právě teď, Dokusan napsal: Tak ze 180ti položek už tam zbývá jen 21, a to ještě akci neotevřeli pro všechny. Možná ještě něco doplní. Jinak pro registrované zákazníky přišel email s odkazem včera kolem čtvrté. @DarylVanHorne
DarylVanHorne Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 před 2 hodinami, Dokusan napsal: @DarylVanHorne Tak zase nic nezbylo... to je dobře, aspoň ušetřím
shewcza Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 Ty se mi strašně líbí, škoda že nemám tolik příležitostí takový kousek unosit, jinak by to byla jasná volba. Fakt podařený.
Prochy68 Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 před 10 minutami, shewcza napsal: Ty se mi strašně líbí, škoda že nemám tolik příležitostí takový kousek unosit, jinak by to byla jasná volba. Fakt podařený. No a jeste kde je koupit.....
Vally Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 Dnes na tahu.. Na ruce sedí velmi příjemně, jen se pořád nemohu zbavit myšlenky, jestli jsem raději neměl sáhnout po 42mm verzi, luneta je opticky hodně zmenšuje..
shewcza Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 Definitivně jsi udělal správné rozhodnutí.
Dokusan Odesláno 10. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2024 @actionman1 Gratulace, sedí ti výborně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se