actionman1 Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 (upraveno) před 42 minutami, Dokusan napsal: @actionman1 Gratulace, sedí ti výborně. Dakujem pane, ani nevies aky som rad, ze opät mam v kolekcii Wardy a k tomu modre a s integrovanym tahom chybali mi uz nejaku dobu. Upraveno 10. ledna 2024 uživatelem actionman1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 @actionman1 skvělé! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 @actionman1 moc pěkné U mě jsou na ruce od listopadu, co mi přišly, neskutečně mi sedly... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 @horskjan @shewcza Dakujem pani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Ty titanovky vypadají též bombasticky. Ten číselník jim sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 před 3 hodinami, shewcza napsal: Ty titanovky vypadají též bombasticky. Ten číselník jim sedne. Přemýšlel jsem déle, jaké objednat a na první dobrou se mi líbily ty světle modré, pak šedé v oceli. Ale po delším zvažování jsem jednoznačně vybral titanové modré a jsem za to rád Obecně se mi fumé číselníky líbí, tady je navíc skvělé, jak ta tamavá na kraji číselníku přechází jakoby do toho tmavšího titanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Sem si vzpomněl, že když jsem to vlákno před cca 5ti lety zakládal, tak se mi Ypo smál a považoval to za nadbytečný nesmysl. Jsem rád,že vlákno žije a má už 108 stran. Mám nějakou sentimentální náladu a děkuji všem co přispívají a hlavně @Bert, ze udrzuje tohle skvele forum při životě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 36 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Jsou opravdu pohodlné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 před 17 hodinami, Dokusan napsal: Jsou opravdu pohodlné Moc povedené - skoro by jeden řekl, že je to dobrý trénink na DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2024 Ty jsou krásný ale 36 to by mi asi nesedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2024 Mám ruku 18.5 v létě 19cm a dospěl jsem k tomu, že pro mě je 36mm ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2024 před 1 hodinou, shewcza napsal: Mám ruku 18.5 v létě 19cm a dospěl jsem k tomu, že pro mě je 36mm ideál. 36 mm bez lunety je OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 V 10. 1. 2024 v 15:27, horskjan napsal: @actionman1 moc pěkné U mě jsou na ruce od listopadu, co mi přišly, neskutečně mi sedly... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou krásný. Brutální musí být ta tloušťka hodinek. Necelých 9mm je strašně fajn. Mám Nomosy s 8,5mm a na nošení je to luxusní. Tohle ještě s tím integrovaným tahem musí být pecka... Mohl by si dát nějakou fotku z boku, aby to šlo nějak vidět...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 před 3 hodinami, Lukáš3 napsal: Jsou krásný. Brutální musí být ta tloušťka hodinek. Necelých 9mm je strašně fajn. Mám Nomosy s 8,5mm a na nošení je to luxusní. Tohle ještě s tím integrovaným tahem musí být pecka... Mohl by si dát nějakou fotku z boku, aby to šlo nějak vidět...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...co jsem tak narychlo vyhrabal. To nízké pouzdro je skvělé, fakt návykové. I s titanem jsem spokojený, na ruce jsou hodinky dostatečně znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Tak už dorazily a spokojenost. Na 41mm průměr mají o něco rkratší L2L 46.86mm, tak lépe sedí a hodí se i na o dost menší zápěstí, než moje. Luneta se safírovou intarzií je super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2024 Limitka 45/50 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 před 17 hodinami, Dokusan napsal: Limitka 45/50 Zajímavé Aquitainy. Ten modrý CW řemen jim sedne ještě líp, než originál od WatchGecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Přesnost by ušla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Dneska jsem vzal bronzáky a zase čuměl celý den na internetech, jak vypadají na tom bronzovém náramku. Čuměl jsem na to tak dlouho, až jsem ho objednal... Jak dlouho jde balíček od Wardu cca? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se