Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 42 minutami, Dokusan napsal:

@actionman1 Gratulace, sedí ti výborně.

Dakujem pane, ani nevies aky som rad, ze opät mam v kolekcii Wardy a k tomu modre a s integrovanym tahom :D chybali mi uz nejaku dobu. 

Upraveno uživatelem actionman1
Odesláno
před 3 hodinami, shewcza napsal:

Ty titanovky vypadají též bombasticky.  Ten číselník jim sedne.

Přemýšlel jsem déle, jaké objednat a na první dobrou se mi líbily ty světle modré, pak šedé v oceli. Ale po delším zvažování jsem jednoznačně vybral titanové modré a jsem za to rád 👍

Obecně se mi fumé číselníky líbí, tady je navíc skvělé, jak ta tamavá na kraji číselníku přechází jakoby do toho tmavšího titanu...

Odesláno

Sem si vzpomněl, že když jsem to vlákno před cca 5ti lety zakládal, tak se mi Ypo smál a považoval to za nadbytečný nesmysl.  

Jsem rád,že vlákno žije a má už 108 stran.

Mám nějakou sentimentální náladu a děkuji všem co přispívají a hlavně @Bert, ze udrzuje tohle skvele forum při životě. 

Odesláno
V 10. 1. 2024 v 15:27, horskjan napsal:

@actionman1 moc pěkné 👍

U mě jsou na ruce od listopadu, co mi přišly, neskutečně mi sedly...

20240110_152355.thumb.jpg.1759743545a17ba0fb229c3fe49c973b.jpg

Jsou krásný. Brutální musí být ta tloušťka hodinek. Necelých 9mm je strašně fajn. Mám Nomosy s 8,5mm a na nošení je to luxusní. Tohle ještě s tím integrovaným tahem musí být pecka... Mohl by si dát nějakou fotku z boku, aby to šlo nějak vidět...? 😌 

Odesláno
před 3 hodinami, Lukáš3 napsal:

Jsou krásný. Brutální musí být ta tloušťka hodinek. Necelých 9mm je strašně fajn. Mám Nomosy s 8,5mm a na nošení je to luxusní. Tohle ještě s tím integrovaným tahem musí být pecka... Mohl by si dát nějakou fotku z boku, aby to šlo nějak vidět...? 😌 

20231122_135146.thumb.jpg.bd03803e23ea18f9bebdb7f00392ad2e.jpg

20231122_135108.thumb.jpg.4fa277f07a43551af6cb0429abd6d272.jpg

...co jsem tak narychlo vyhrabal.

To nízké pouzdro je skvělé, fakt návykové. I s titanem jsem spokojený, na ruce jsou hodinky dostatečně znát. 

Odesláno

Tak už dorazily a spokojenost. Na 41mm průměr mají o něco rkratší L2L 46.86mm, tak lépe sedí a hodí se i na o dost menší zápěstí, než moje. Luneta se safírovou intarzií je super.

IMG_1853.thumb.jpeg.1152cab3d2e02d18e7d120b3b800e5b6.jpeg

• Like 1
Odesláno
před 17 hodinami, Dokusan napsal:

Limitka 45/50

Zajímavé Aquitainy. Ten modrý CW řemen jim sedne ještě líp, než originál od WatchGecko 👍

Odesláno

Dneska jsem vzal bronzáky a zase čuměl celý den na internetech, jak vypadají na tom bronzovém náramku. Čuměl jsem na to tak dlouho, až jsem ho objednal... 😄 

Jak dlouho jde balíček od Wardu cca? 😄 

IMG_0887.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...