Diablo1st Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 C65 Trident Vintage na remeni od Habadeje 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Vzdávám hold mistrovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 toho cukru si ale dej "o trochu víc" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Ombré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Kua ty Ombré se jim fakt povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Miro máš pravdu, nosím aktuálně pouze Ombré na střídačku se Suby ND. K obleku mám v rezerve Sinn 1736 a Wardy Jumping Hour. Tak nějak mi to asi stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 (upraveno) Jediné mínus je pre mňa priemer. Nositeľné síce boli, ale 40mm by bolo na moju úzku ručku akurát. Inak sú parádne, hlavne matná luneta Upraveno 6. října 2019 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 (upraveno) Taková sestava by mi taky stačila, ale taky bych bral Ombré v 40 mm. Toho se asi nedočkáme. Na řemenu bych dal i těch 42, ale su prostě tahovej a to už by bylo moc.Aktuálně jdu do 36mm Black Bay. Mám zmenšovací fázi chronobundu. Upraveno 6. října 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Na vintážnej vlne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Ombré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Ombré sů Dobré. Fajn fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Dnes na modro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Moc sem teď nechodím, ale od června většinu času na ruce... akorát dneska ráno zastudily, asi budu na zimu řešit nějakou kůži - nemáte nějakej tip na pohodlnou měkou kůži na úzký zápěstí? Zatím to vidím na můj oblíbený Hirsch Forest... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 (upraveno) Skús napísať Habadejovi, mne spravil dva parádne remene za veľmi slušnú cenu. Aj keď nie som moc na kožky tieto sú veľmi pohodlné Upraveno 7. října 2019 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Díky za tip, vypadají dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 ved to studi par sekund... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Malý pokus s výměnou tahu za origo černou kůži. Není to vůbec špatné, pohodlí je ještě o kousek vyšší, ale šmrnc těch hodinek je pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Co nějaké NATO? Malý pokus s výměnou tahu za origo černou kůži. Není to vůbec špatné, pohodlí je ještě o kousek vyšší, ale šmrnc těch hodinek je pryč... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 pár hadrů v rozteči 22 doma mám, tak je odpo nahodím a uvidíme... myslím, že by jim určitě slušelo tohle https://www.crownandbuckle.com/chevron-adjustable-night-crimson.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se