Dokusan Odesláno 26. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Den druhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Dlouho jsem tady nic nedával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 První dojmy z nových ruček byly spíše negativní, ale nakonec si myslím, že jsou vcelku povedené. Celkově vnímám obrovský posun mezi MkII a MkIII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas77 Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Ideální kombinace Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Jedna z vejletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Neseřízeno, ale dnes pořízeno, omlouvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 parada, tesim sa na tvoje fotky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 (upraveno) Super fotky. Mě ty makro fotky nějak nejdou Upraveno 28. října 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Díky kluci. Čím to fotíš Martine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 To já ten index fotil taky mobilem. Koupil jsem z aliexpresu takovou plastovou lupu na čočku a s výsledky jsem celkem spokojen. Chce to teda velkou dávku trpělivosti, ala dá se to. Zkusil jsem asi 3 kusy než se povedl kus s kterým jde i zaostřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 (upraveno) Ja pouzivam apku lupu plus mikroskop, ale bez stativu je to něco ustálit, takže nejde využít potenciál na max.Teď se s tim učím na Mido, pak zkusim Wardy. Hlavně někde venku, doma mi to bere odrazy a blbý světlo. Upraveno 28. října 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 To pouzdro je parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Rozborka trampolíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Arbajt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Krásný zpracování a chod lunety jedna báseň, lepší už je snad jen ten u Mido diveru se zamykací lunetou. Wardi mě prostě proti mému původnímu přesvědčení berou a to tohle není nic proti některým ostatním modelům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Dnes ráno takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Akurát mi dorazili CW C65 Automatic. Akosi mám z nich zmiešané pocity. To puzdro je fakt parádne a veľmi pekne sedí na ruke, oproti C7 Rapid vyzerá akoby bolo polovičné. Najviac mi nesadla barva ciferníku. Je odlišná od lunety a na môj vkus troška do pastelova. Čakal som troškui tmavšiu modrú a rovnakú s lunetou. Pre porovnanie s mojimi C7 Rapid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se