Dokusan Odesláno 11. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Díky, dnes by se k ní spíš hodilo ,,Jaké hodinky máte ve winderu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Konečně sem zas můžu něco taky dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 (upraveno) Ale ale. To sú od Martina? Dojmy? Upraveno 12. listopadu 2019 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Ano, díky místnímu ambasadorovi. Dojmy velice pozitivní. Vlastně mě ani moc nenapadá, co bych jim vytknul. Fakt se povedly. Jen se asi nebudou moc dobře fotit. Na fotce nevypadají zdaleka tak dobře jako live. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Parada! Tah je 20/18? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Gratulace, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Díky a jinak ano, tah je 20/18.Jestli je někdo máte v hledáčku, tak neváhejte. Moc podařený a dobře udělaný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Chtěl jsem je původně vyfotit, že je prodám, ale nejde to. Jsou prostě ideální na léto a jako vikendofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Ten bronz je super a ten hadr jim taky sluší. Já se přiznám že ten wardí tah je opravdu super ale nějak mi dělá problém si ho sladit na svoji ruku. Když přidám článek a mikro regulaci dám na doraz tak jsou pořád velký no a když článek odeberu a regulaci povolim na konec tak je na mě moc staženej (sotva pod něj strčím malíček). Takže mě napadá leda jiná spona.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 To nie si sám, komu sa toto stalo. Niektorí aj písali Wardovi, aby dodávali aj poldielik ale pokiaľ viem bolo to bez odpovede. Priznám sa, že na mojich C65 Trident Vintage to mám takmer podobne. Ráno musím dať mikroreguláciu úplne nadoraz, cez deň sa mi ruka troška zmenší. Na mojich C7 Rapid mám mikroreguláciu presne v strede. Druhú sponu tam isto nedostaneš, čo tak iný remienok? napr. nato alebo kožený remienok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 No já měl Seika na tahu a ty mě přesvědčili že tah je pro mě ideál. Nato nosím na želvách ale začalo mi to vadit. Mě by úplně stačilo kdyby ta mikroregulace měla jednu polohu navíc. A další věc které jsem si všiml, spona občas pěkně křupe a myslím že je to úzkou ztěžejkou která je v širokém uložení. Ale myslím že to půjde snadno vyřešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Chtěl jsem je vyzkoušet v modré. Černá je rozhodně univerzálnější.Musím jim pořídit nějaké kvalitní bond nato, když už je sériové číslo 007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Prodejte mi někdo Ombre steel prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Za stejnou cenu, jako je mám já si je můžeš koupit : https://www.christopherward.eu/watches/limited-editions/c60-trident-ombre-cosc-limited-edition-range Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 No díky té jejich "podařené" politice za ně nechci platit plnou částku a voucher mě neuchláchlí, když zítra můžou být za 30% :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Jsou fakt super. Ty musíš mít, Jardo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Tak pak musíš čekat a doufat. Já je s 30ti procentní slevou určitě neprodám. Nejsem Ward Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Však to já po Tobě ani nechci, jen jsem si chtěl postěžovat. Vždy respektuji nabízenou cenu. Podle mě si tím dost škodí, alespoň v mých očích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 No evidentně jim ta strategie funguje. Nicméně sleva 30% je vždy v nearly new sekci, takže musíš čekat, až je někdo v 60ti denní lhůtě vrátí. Velké slevové akce jsou dvakrát do roka a většina zajímavých hodinek je hned pryč. Takže v průměru to tu cenu zase tak nesnižuje. Za sníženou cenu prodají třeba tak 10-15% produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se