MíraMíra Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Dík. Světla by mohlo být i víc, ale snaha byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 (upraveno) A ještě jednu. Upraveno 16. listopadu 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Z vycházky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Tak dneska dorazily C65 Anthropocene: Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Tie indexy sú zapustené do cifru, alebo tá fotka skresluje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flico Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Tak jsem po Tridentech pokukoval uz od verze MkII az sem se neudrzel a rozhodl se je taky vyzkouset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Tie indexy sú zapustené do cifru, alebo tá fotka skresluje?V cifru sou výřezy na indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 (upraveno) Jiný mít asi nebudu, ale tyhle mě docela bavěj. Vždycky se mi líbila jako vintáž barva indexů a k tý černý sedí parádně. Upraveno 23. listopadu 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Dnes C65 a hlidame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Dnes poprvé, moje vůbec první Wardy - C5 Malvern Slimline. Toužil jsem po pěkných společenských hodinkách - povedlo se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Tímto kouskem jsem vlákno zakládal, jsem rád, že je sem můžu dát i po téměř roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 dlouho tu nebyly, nerikals, zes je posilal na servis do Anglie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Říkal, dnes se vrátily. Olomouc - Londýn - Biel - Londýn - Olomouc.Přesnost opět skvělá, +0,1 s/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Čo ti s nimi všetko robili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Netuším, předpokládám, že měnili celej strojek. (cena opravy, která mi nebyla účtována byla 385 liber) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 A co bylo s nima za problém? Nechce se mi to tu hledat, pokud to tady je.Já vždy myslel, že je (cenově) výhodnější strojky opravit, ale zřejmě nee. Viz. třeba Tudor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Já jsem s tím strojkem měl problém podruhé, poprvé ho opravili a teď dali nový. Šly špatně natahovat od Novotný, ztuha, prasklo pero nebo jak se tomu říká. Po opravě v pohodě, ale furt šly ztuha natahovat, oproti jiným hodinkám se stejným strojkem. 0ak už nešly natáhnout vůbec do maximálního nátahu. Nyní hladký nátah jako u ostatních hodinek s SH21.Sorry za neodborne výrazy, jsem uživatel nikoliv hodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Bronze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 (upraveno) B&W Upraveno 4. prosince 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se