Dokusan Odesláno 3. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Jsou skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 vypadaji paradne, co ale tloustka, je prijatelna? ty JJ strojky jsou supr vc. SH21, ale pan Janke nikdy prilis neresil vysku. :-( Diky tomu jsem tak nejak prirozene prestal nosit C9 5d automaty, maji skoro 14mm. S pohodlim pouzdra C65 se to vubec neda srovnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 vzdycky se mi moc libily ty C9 monopushery, ale 15,7mm vyska pouzdra je desna (nehlede take na cenu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Tohle je normální Sellita, takže výška pod 13mm a vůbec si jich nevšimnes. Pouzdro C1 je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Sellitu mám poprvé a zrovna ve Wardech. Super seštelovaná a šlape parádně. Vůbec velká spokojenost. Stále se mi líbí ta géemtéčka. Tu úzkou lunetu žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Keď sa stretne dobre tvarované púzdro so super veľkosťou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 @StefanM... novopeceny Wardista? Ale sedia ti pekne...Nech nie som OT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Pěkný to máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tpk1001 Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Přidám taky moje žluťáky. Mám je odsud z fóra a není jim co vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 (upraveno) Super přírůstek. Kingfisher jsou zajímavý.Jedny baterkový taky mám. Foto tady asi je. Upraveno 4. ledna 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 W10 a M65 Giant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Chcem vidiet dieru v bunde z ktorej si strihol ten remen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Uz prisli... Skoda ze ich pan Ward pred odoslanim trochu nevycistil. Medzi nozkami maly skrabanec. Cize tieto nie su uplne NN, niekto ich dost ponosil. Dokupil som aj naramok NN. Sakumprask, moje najdrahsie hodinky. Na zvysok roka mam utrum a par kuskov musim predat... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Na parapetu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 A ještě na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Ještě jednou jiným foťákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Prezute... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Pekny to mas. Mne tez plesnivky dorazily a je to parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Z Wardov sa stala jedna z mojich obľúbených značiek. Dostupné a veľmi rozumne urobene hodinky. V danej kategórii by mohlo byt viac konkurencie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se