DarylVanHorne Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Po delší době opět na ruce... ChW Concept Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Dnes pár kousků na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 5 hodinami, DarylVanHorne napsal: Po delší době opět na ruce... ChW Concept Za mě asi nejhezčí a jednoznačně nejzajímavější Wardy co doposud vyprodukovali! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 34 minutami, Pavel87 napsal: Za mě asi nejhezčí a jednoznačně nejzajímavější Wardy co doposud vyprodukovali! Nejhezčí a nejzajímavější je BelCanto. Nejkrásnější strojovna SH21 je v Conceptech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 23 minutami, DarylVanHorne napsal: Nejhezčí a nejzajímavější je BelCanto. Nejkrásnější strojovna SH21 je v Conceptech Nesouhlasím, BelCanto jsou zajímavé, ale Concepty jsou top. Ty by mě nepřestaly bavit nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 (upraveno) před 10 minutami, Pavel87 napsal: Nesouhlasím, BelCanto jsou zajímavé, ale Concepty jsou top. Ty by mě nepřestaly bavit nikdy. Tak nesouhlasíš s kolegou,který je oboje má, takže asi ví,o čem mluví. A já s ním souhlasím. Byt Concepty sem jako jedny z mála Wardů na ruce neměl. Upraveno 19. dubna 2023 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 27 minutami, Dokusan napsal: Tak nesouhlasíš s kolegou,který je oboje má, takže asi ví,o čem mluví. A já s ním souhlasím. Byt Concepty sem jako jedny z mála Wardů na ruce neměl. Myslel jsem to spíš tak, že vždycky, když vidím fotku těch Conceptu tady v příspěvcích, tak mi poskočí srdíčko. U BC se to prostě neděje. Můžete o tom vést spory, můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Strojek Conceptů je dokonalost sama... 5dnu rezerva, COSC a perfektní zpracování každé hrany, každého můstku. Vše Rhodiováno, prostě perfektní. Jen to zabalili do trochu křiklavě jí ho balení... Oproti tomu BelCanto působí celkově vyváženějším dojmem. Byť v nich není inhouse (což pro lovce inhouse strojku bude mínus) mají velmi zajímavý modul a byť jsem už při prezentaci viděl jasnou inspiraci u MB&F, tak designově je to velmi povedený kousek. U Conceptů to byla hlavně dekorovaná strojovna se super parametry a k tomu líbivý design jako bonus. U BelCanto jsem kašlal na to že jde o modul, protože ten má super technickou fičuru v opravdu krásném balení. Každopádně oboje jsou naprostý luxus, za ty prachy, za jaké je pouštěli do světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 28 minutami, Pavel87 napsal: Myslel jsem to spíš tak, že vždycky, když vidím fotku těch Conceptu tady v příspěvcích, tak mi poskočí srdíčko. U BC se to prostě neděje. Můžete o tom vést spory, můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat. Ja spory nevedu, mě poskočilo srdíčko dvakrát a tak mám právě tyhle dvoje Obojí jsou super. Jen ty BelCanta zvládli designově lépe a v té modré barvě jsou krutě nositelé ke všemu. To ty Concepty s těmi oranž detaily už tolik ne. Jsou spíš do sportovna a já když za trest s ženou skončím někde na nákupech, tak koukám po modro-oranž tričkách (a pár jsem jich našel a k nim jsou Concepty Boží) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Jsou v bezpečí, hlídá je Mando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enyeus Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Ten ocelový tah Dune dost sluší. Spona je sice větší a za mě parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Shadow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 před 1 hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Gratulace, takhle vypadají parádně. Já dnes Cranwell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 @Dokusan Diky moc! Je k tomu titanový tah, akorát Horus mě tam bohužel nepasuje, ale jinak jsem velmi mile překvapeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Dnes celý den v klidu s Wardy na zahradě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 C9 Harisson Small Second SH21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 XII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 před 16 hodinami, Dokusan napsal: XII A to je ale velmi povedený kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Vypadají skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se