Přejít na obsah

Jaké Wardy máte právě na ruce

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 23 minutami, DarylVanHorne napsal:

Nejhezčí a nejzajímavější je BelCanto. Nejkrásnější strojovna SH21 je v Conceptech 😍

Nesouhlasím, BelCanto jsou zajímavé, ale Concepty jsou top. Ty by mě nepřestaly bavit nikdy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Pavel87 napsal:

Nesouhlasím, BelCanto jsou zajímavé, ale Concepty jsou top. Ty by mě nepřestaly bavit nikdy. 

Tak nesouhlasíš s kolegou,který je oboje má, takže asi ví,o čem mluví.

A já s ním souhlasím.  Byt Concepty sem jako jedny z mála Wardů na ruce neměl. 

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

před 27 minutami, Dokusan napsal:

Tak nesouhlasíš s kolegou,který je oboje má, takže asi ví,o čem mluví.

A já s ním souhlasím.  Byt Concepty sem jako jedny z mála Wardů na ruce neměl. 

Myslel jsem to spíš tak, že vždycky, když vidím fotku těch Conceptu tady v příspěvcích, tak mi poskočí srdíčko. U BC se to prostě neděje. Můžete o tom vést spory, můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Odkaz ke komentáři

Strojek Conceptů je dokonalost sama... 5dnu rezerva, COSC a perfektní zpracování každé hrany, každého můstku. Vše Rhodiováno, prostě perfektní.😍 Jen to zabalili do trochu křiklavě jí ho balení...  Oproti tomu BelCanto působí celkově vyváženějším dojmem. Byť v nich není inhouse (což pro lovce inhouse strojku bude mínus) mají velmi zajímavý modul a byť jsem už při prezentaci viděl jasnou inspiraci u MB&F, tak designově je to velmi povedený kousek. U Conceptů to byla hlavně dekorovaná strojovna se super parametry a k tomu líbivý design jako bonus. U BelCanto jsem kašlal na to že jde o modul, protože ten má super technickou fičuru v opravdu krásném balení. Každopádně oboje jsou naprostý luxus, za ty prachy, za jaké je pouštěli do světa. 

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, Pavel87 napsal:

Myslel jsem to spíš tak, že vždycky, když vidím fotku těch Conceptu tady v příspěvcích, tak mi poskočí srdíčko. U BC se to prostě neděje. Můžete o tom vést spory, můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Ja spory nevedu, mě poskočilo srdíčko dvakrát a tak mám právě tyhle dvoje 😂 Obojí jsou super. Jen ty BelCanta zvládli designově lépe a v té modré barvě jsou krutě nositelé ke všemu. To ty Concepty s těmi oranž detaily už tolik ne. Jsou spíš do sportovna a já když za trest s ženou skončím někde na nákupech, tak koukám po modro-oranž tričkách 😂 (a pár jsem jich našel a k nim jsou Concepty Boží) 😍

Odkaz ke komentáři

@Dokusan Diky moc! Je k tomu titanový tah, akorát Horus mě tam bohužel nepasuje, ale jinak jsem velmi mile překvapeni 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...