beeman Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 (upraveno) jelikoz jsem chabrus, muzu jenom polehavat a cvakat mysi, vypotil jsem moji predstavu noveho cifru na vcerejsi paradni akvizici, tak hazim do placu, jestli mi jenom hrabe z horecky, nebo to ma nejaky smysl. je to rychly nastrel, deaily se mohou ve finale lisit, pripadne kdyz dostanu ceres, prekopu to uplne, nebo se na to vybodnu toto je puvodni cifr: chtel bych si vyrobit novy, poplatnejsi dobe: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. prosince 2018 uživatelem beeman
Karlos Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Náhodou dobrá úprava. A vždycky mě zajímalo jak je to řešené, jak to vypadá pod ciferníkem. Tady šance možná bude A jaký stroj v tom je?
beeman Odesláno 19. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 case je ze stribra, dynko znacene, stejne jako puvodni kalibr z '29 (po servisu = vypada lip a slape paradne) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Překvapivé to víčko. Z čeho může pocházet? Je dost velké a kapesní pouzdra mají panty...
Maxel Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Čistě vizuálné se mi to líbí. Dobrý.
prischera Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Mě se teda líbí ten původní, má svoje kouzlo a je v pěkným stavu. Když ho necháš přetisknout, tak to podle mě akorát zmrvíš. Chápu že to sou předělávky, ale nechal bych je tak.
beeman Odesláno 19. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 puvodni cifr samozrejme zachovam, udelam si uplne novej :-)to nejak zvladnu, jenom bych potreboval, aby mi nekdo vyrobil ty rucicky, to asi nedam :-( z eteru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se