Návštěvník Mitak Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 To je jen blbá fotka z příliš krátké vzdálenosti, i já ty 36ky můžu vyfotit tak, že budou vypadat obrovské přes celé zápěstí:
Axel Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) Mitaku, ty mi mluvis z duse.. Presne tak, i blechy jdou pri spravnem uhlu, vzdalenosti a objektivu nafotit jako o poznani vetsi hodinky.. Za sebe doporucuji velky zrcadlo a odstup alespon metr, to je pak ta realita Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem Axel
tikzot Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Jirkoo, Premyslel jsi o sede variante cifru? Mel sem jak modrou, tak cernou a nejvic univerzalni a nejhezci me prisla prave tahle seda barva.Je fakt, ze modra je cool a hodne zaujme, ale me se brzo okoukala, jak bylo zmineno, cerna je super, ale podle me patri na suby a sportovnejsi modely, seda me z toho vychazi nejlip! Ale jde o muj pohled a co se tyka velikosti, nebal bych se tech 41 mm ani nahodou, mam ruku 18.5 a bylo to naprosto akorat. Prikladam par fotek. Jinak taky hodne udela kombinace lunety a tahu, ikdyz je fluted@jubi nejvetsi klasika, na me je to takovy ?mooc? okaty, me prijde fajn naopak kombo fluted@oyster tak jak mas na fotkach, nebo smooth@jubi jak sem mel na tech sedivejch. Vic asi sedne fluted@oyster, zkratka kam te zavede srdce tam to vrzni;-) tak jako tak je to krasny rozhodovani!
John_Lenon Odesláno 27. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Dejte pokoj, to se nedá. Ne, prostě, fluted určitě. Modrá na 90%. Ta černá/antracit mi přišla naopak nudná, ale fakt je, že v tom obchodě takhle nehrála. Jubilee jsem původně chtěl, ale ve finále asi sáhnu po oysteru, protože ačkoliv mám z DD odzkoušeno, že i s flutted lunetou to funguje, asi chci míň ukřičené hodinky. Takže ten oyster. A i proto, že ikdyž fotit umim možná hůř jak Kuncák, pořád mi proporčně přijdou pro mě 36 lepší - a ty nemají na jubilee easylink sponu. Další háček. Jsou po Vánocích vybraný, jako všichni. Takže jsem nechal vizitku s prosíkem, aby mi zavolali, kdyby náhodou naskladnili nový kousky, protože ty co jsem měl v ruce už byly rezervovaný a jiný už nemaj. A na netu ve stavu, jaký bych chtěl, taky nejsou... Offtopic: Ještě ke slečně prodávající. Hodně mě překvapuje, že když řeknu fluted luneta, zeptá se mě "ta vroubkovaná?". A když se zeptám jestli je tam 3135, nebo 3235, tak kouká s panickým výrazem na kolegu. A jako omluvu použije větu: "Já jsem tu teprve půl roku." Ale to jen tak na okraj...
dr.sphinx Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Pokud to vyslovuješ jako "flutted", možná ji to mate
John_Lenon Odesláno 27. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 V 27. 12. 2018 v 19:33, dr.sphinx napsal: Pokud to vyslovuješ jako "flutted", možná ji to mate No dobrý no. Tak jsem si myslel že jsou tam dvě nó... Ale na výslovnost to fakt nesvede.
dr.sphinx Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Souhlasím, že to tím nebude Trochu mě ty 41 ale začínaj zajímat samotnýho, když teda prej nejsou tak macatý.
Návštěvník dabelM Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Offtopic: Ještě ke slečně prodávající. Hodně mě překvapuje, že když řeknu fluted luneta, zeptá se mě "ta vroubkovaná?". A když se zeptám jestli je tam 3135, nebo 3235, tak kouká s panickým výrazem na kolegu. A jako omluvu použije větu: "Já jsem tu teprve půl roku." Ale to jen tak na okraj... JJ, nějak se ten prodejní team u Bechyněho na Václaváku za poslední rok změnil a čas ukáže, jestli k lepšímu
tikzot Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 V 27. 12. 2018 v 19:16, John_Lenon napsal: Dejte pokoj, to se nedá. Ne, prostě, flutted určitě. Modrá na 90%. Ta černá/antracit mi přišla naopak nudná, ale fakt je, že v tom obchodě takhle nehrála. Jubilee jsem původně chtěl, ale ve finále asi sáhnu po oysteru, protože ačkoliv mám z DD odzkoušeno, že i s flutted lunetou to funguje, asi chci míň ukřičené hodinky. Takže ten oyster. A i proto, že ikdyž fotit umim možná hůř jak Kuncák, pořád mi proporčně přijdou pro mě 36 lepší - a ty nemají na jubilee easylink sponu. Další háček. Jsou po Vánocích vybraný, jako všichni. Takže jsem nechal vizitku s prosíkem, aby mi zavolali, kdyby náhodou naskladnili nový kousky, protože ty co jsem měl v ruce už byly rezervovaný a jiný už nemaj. A na netu ve stavu, jaký bych chtěl, taky nejsou... Offtopic: Ještě ke slečně prodávající. Hodně mě překvapuje, že když řeknu flutted luneta, zeptá se mě "ta vroubkovaná?". A když se zeptám jestli je tam 3135, nebo 3235, tak kouká s panickým výrazem na kolegu. A jako omluvu použije větu: "Já jsem tu teprve půl roku." Ale to jen tak na okraj...Je fakt že ta easylink spona na jubi vypada dost jako pěst na oko, což je u crown clasp na 36mm uplne jina pisnicka a ty hodinky to ještě kousek posune, to máš velkou pravdu:-)
Chosef76 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Ahoj, nevím, jestli Ti můj příspěvek pomůže, pač su chcípák, jak někde napsal dlubix, se zápěstím 16,5-17cm. Definitivní DJsty jsem vybíral několik let s tím, že jsem zkoušel všechny možné kombinace průměrů pouzdra ( DJ36, DJ II, DJ 41), cifrů, indexů, tahů. DJ II jsou pro mě nikoliv pro velikost, ale proporcionalitu nezkousnutelné...nelíbí se mi. Každopádně píšeš, že Tě ty masivní indexy berou....tisíc lidí, tisíc chutí. Když jsem nasadil nové DJ 41 byl jsem nadšený, protože působí mnohem decentnějším vyváženějším dojmem než DJ II, právě díky tenším indexům. Pouzdro je také gracilnější ...a tak sedly i na ruce chcípáka. Mno a pak jsem opakovaně nasadil DJ 36mm....a to vždycky srdce zaplesá, pač je všechno tak proporcionálně a velikostně dokonalé, že jsem DJ 41 zase odsunul stranou. Na Tvém zápěstí určitě budou dobře sedět oboje. "Malý" Datejusty jsou páteřní a nadčasový model Rolexu, klasika největší, která bude vždycky v kurzu. Osobně jsem odpůrcem Rolexů s větším pouzdrem než 40mm ....Kup si PAMy 47mm, pokud chceš šokovat velkýma kukačkama..Rolexy Tě budou nesmírně bavit i s pouzdrem 36mm a tak jak to často bývá, jak přivykneš menším hodinkám, časem se už k velkým "plechovkám" nebudeš vracet. Sdílím Tvoje nadšení pro kombinaci wg fluted lunety a oyster tahu. Easy link ve sponě oyster tahu je na DJ 36mm super vychytávka ...prodlouží (zkrátí) tah během pár vteřin o 5mm, což je přesně to, co po náročnám dni potřebuješ..ruka lehce oteče a tak musíš tah rychle povolit...používám každodenně. Držím palce k šťastné volbě a hodinkám, které Ti budou dlouho dělat radost.Á propos, ty modré DJsty, co nosí žena dr. Sphinxe jsou původně moje ....modrá překrásná, ale časem omrzí, tak jako všechny barevné cifry, ale pokud je budeš mít jako páté hodinky v kolekci, tak proč ne. Moje srdce bije pro silver (champagne) dial.
John_Lenon Odesláno 27. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 No udělali jste mi z toho tady slušnou telenovelu. A divácky úspěšnou, zdá se. Jdu se na to vyspat. Zítra přidám další dotazy.
Sirden Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Ber 41ky, ja si brousim zuby na bile...
sibirnaya Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 ja se furt nemuzu zbavit dojmu, ze delas chybu
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Sibiru, mit ty 36ky fluted lunetu, tak je z tebe taham Takhle, kdyz jsou vedle sebe, tak kdyz pominu velikost, tak ty 36ky maji daleko vyvazenejsi cifr. Velikost indexu, kolejnice, rimska cisla, ruletove datum, tvl to nema kam uhnout
tikzot Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Sorry za OT _ ale kde jsou na tech 36mm rimsky cislice? Nebo sem uz uplnej slepejs;-))
tikzot Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Aha uz to vidim na kolejnicce;-)) sorry
John_Lenon Odesláno 28. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 V 28. 12. 2018 v 7:17, sibirnaya napsal: ja se furt nemuzu zbavit dojmu, ze delas chybu Nejvetší chyba byla vlézt na chronomag. Ale to už nezachránim. Ale zatim jsem nic nekoupil. Takže žádnou chybu nedělám. Nicméně, mám 185 cm a osciluju kolem 90 kilo, takže žádnej obr nejsem. Myslim, že moje ruka snese spíš ty 36. Pošlu fotku s moonama. Je to na hraně. Asi se ze mě stává kandidát klubu malých hodinek. V 28. 12. 2018 v 0:32, Sirden napsal: Ber 41ky, ja si brousim zuby na bile...Viz. odpověd Sibiřovi. Ad barva. Já na tu bílou prostě nejsem. Uznávám argument, že je to bez AR asi nejčitelnější cifr. Ale, já to mám i u aut, bílá mi příjde jako základní lak, protože na metalízu nezbylo. Subjektivní názor, samozřejmě. Milovníkům bílé se hluboce omlouvám.
John_Lenon Odesláno 28. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 V 27. 12. 2018 v 17:58, tikzot napsal: Jirkoo, Premyslel jsi o sede variante cifru? Lukáši, ty je ještě máš?
John_Lenon Odesláno 28. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 V 27. 12. 2018 v 21:13, Chosef76 napsal: Á propos, ty modré DJsty, co nosí žena dr. Sphinxe jsou původně moje ....modrá překrásná, ale časem omrzí, tak jako všechny barevné cifry, ale pokud je budeš mít jako páté hodinky v kolekci, tak proč ne. Moje srdce bije pro silver (champagne) dial. Děkuju za názor, každý pomůže. Nicméně, modrá - mám už jeden modrý sunburst cifr a jsem trošku nesvůj, že bych měl mít druhý. S každým dalším dnem se vě mě probouzí další a další pochyby. V tuhle chvíli jsem rozhodnutý pro variantu pouzdra a tahu, o kterých jsem na začátku pochyboval. A naopak, o čem jsem si jistý už byl, teď pochybuji. A to je barva cifru. Ale modrá... pořád vede.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se