Maxel Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 (upraveno) Po pár měsících společného soužití to vypadá na celkem pevný svazek a tak si dovolím založit fotovlákno, kde si budu odkládat momentky. Což samozřejmě nelimutuje ostatní případné majitele se taktéž podělit ; ačkoliv myslím s bílým cifrem jich to tolik nebude. Jedním z důvodů stále trvající spokojenosti je v mých očích jejich skvělá univerzálnost - sluší jim to na tahu samozřejmě, ale i na gumě a řemenech. Jeden jsem si nakonec nechal spíchnout na míru od mistra RC3 a na něm teď taky tráví nejvíce času. Dost bylo kecání. Here we go... Upraveno 5. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 (upraveno) Upraveno 5. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Jsou nádherný a sedí ti naprosto dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Krasny fotky jednech z nejhezcich Becek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Krásné fotky! A hodinky samozřejmě taky nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Jak využít od sněhu částečně odházenou střechu auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Fakt mi chybí, díky moc . Super fotky, a ten remen, no Rasta holt umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Bílý cifr a vnější antireflex se zdají být vynikající kombinací. Moc se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Nová guma. Když máme toho Valentýna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Zamračená neděle, tak se věnujeme bohulibým indoor aktivitám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Moc pěkný fotky. A béčka samozřejmě taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 mel jsem kremove steelfishe kurnik proc ja je vlastne prodaval :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 To nevim, ale dobře jsi neudělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Moc hezke fotky moc peknych hodinek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Díky všem za ohlasy!Z fotek je patrné, že nejde o žádné trezorovky. A vůbec mi to nevadí, sem-tam šrám (kor můj vlastní) jim dodává na autentičnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 (upraveno) Takhle fotka podporuje tvrzení výše, a doplňuji dále ? ani většina příslušenství neodpočívá v bedně. Časem jim všem dopřeju lázně. PS: ano, nutně potřebuju ještě jednu překlápěčku Upraveno 5. března 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Vitamíny ? Bé mezi ostatními. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se