JoyStick Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 (upraveno) Jumba za ty penize nesezenes ani v kramu, chces max 40, RO maji 41 a nosi se spis jako 42.Prijde mi, ze v tom nemas moc jasno. Chapu, ze chces zmenu, mel sem uplne stejny obdobi, ale chce to se asi jeste zamyslet. Upraveno 18. dubna 2020 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 18. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Asi mas pravdu, zmena urcite, len neviem ktorym smerom vykrocit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Ona požadovaná maximální velikost variantu AP opravdu komplikuje. Z trochu jiného soudku by ses mohl poohlédnout po Blancpain. Případně VC Overseas jako "alternativa" ocelových AP, ačkoli ty jsou také možná větší než 40 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Abys mě nechápal špatně, cesta ?nakup, prodej, nakup, prodej, nakup? je taky relevantní možnost. A pokud Ti k tomu pomůže diskuse tady, je to levnější Já to tak dělám už třetí rok a postupně mi krystalizuje co ano a co ne a proč. U něčeho jsem zkrátka zjistil, že to bylo jen momentální okouzlení, u něčeho to byl kult status, u něčeho jen zvědavost a u něčeho jsem se trefil. U spousty jsem se trefil třeba až na potřetí / čtvrtý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zla057 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Zdravim panove, kete rolexy doporucite ke koupi? diky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Které se ti líbí. Každé jsou jiné, to je jak kdybys postnul 911ku a Panameru a zeptal se co si mám koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 před 2 minutami, zla057 napsal: Zdravim panove, kete rolexy doporucite ke koupi? diky za radu Ty které se ti líbí víc. Sky Dweller jsou super volba, pokud budeš nosit jen jedny hodinky, protože mají roční kalendář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zla057 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 před 8 minutami, Vit napsal: Ty které se ti líbí víc. Sky Dweller jsou super volba, pokud budeš nosit jen jedny hodinky, protože mají roční kalendář. tak jedny rolexy na ruce už nosím Rolex Submariner „Hulk“ 116610LV tak teď vybírám další asi i s ohledem na případnou stoupající hodnotu do budoucna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 před 6 minutami, zla057 napsal: tak jedny rolexy na ruce už nosím Rolex Submariner „Hulk“ 116610LV tak teď vybírám další asi i s ohledem na případnou stoupající hodnotu do budoucna Jestli ti jde jenom vo to aby to mozna stouplo tak si kup SkyDwellery. Az/jestli bublina praskne tak to bude jedno a vsechno pujde do pice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Doporučuji vyzkoušet, Skydwellery jsou větší a hlavě o dost vyšší. Krom GMT funkce jsou to úplně odlišné hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zla057 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Právě teď, tkol napsal: Doporučuji vyzkoušet, Skydwellery jsou větší a hlavě o dost vyšší. Krom GMT funkce jsou to úplně odlišné hodinky... tak mám objednané oboje a pak bude vývěr obávám se aby nepadla volba, že vyhrajou oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 před 5 minutami, zla057 napsal: tak mám objednané oboje a pak bude vývěr obávám se aby nepadla volba, že vyhrajou oboje mam ty SkyDwelery a jasne jsou vetsi a vyssi, ale na ruce sedi bezvadne, zadny obavy i na me ruce jsou to prijemne nositelny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 30. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Tak a mam velky update, moje hodinky, ktore som objednal pred koronou vo Feb 2020 by mali dorazit do 2-3 tyzdnov. Super Happy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Super. Pak se pochlub! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Tak vzhledem k tomu ze jsme v gold vlakne a kolega byl na cekacce, tak to asi nicmoc jinyho nez yg daytona green dial byt nemuze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 3. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Tmoris: Daytona spravne, green dial - nie. Mam Hulky, takze to by bolo uz moc vela zelenej. Zvolil som champagne verziu s ciernymi sub cifernikmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 V 3. 11. 2020 v 15:03, Tommy_PP napsal: Tmoris: Daytona spravne, green dial - nie. Mam Hulky, takze to by bolo uz moc vela zelenej. Zvolil som champagne verziu s ciernymi sub cifernikmi to si cakal na champagne od februara? WTF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 6. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 (upraveno) před 5 hodinami, tedwine napsal: to si cakal na champagne od februara? WTF Ano od konca FEB. Pamataj, ze Rolex vyroba bola pozastavena takmer na tri mesiace a tiez, ze som v Severnen Amerike, tu to ludia nakupuju ako teple rozky, vyklady takmer prazdne a na vsetko sa caka. Neviem ako to je doma na SR a CR, mozno tam zlate sedia mesiace a roky nedotknute. Jeden postreh-momentalne je tazsie zohnat celozlate hodinky, v porovnani s ocelovymi, resp. two-tone. Cena zlata pocas korony vystrelila cca 30% nahor, takze Rolex pravdepodobne drzi svoje zasoby do pripadneho zdrazenia (januar 2021), ale to je len spekulacia, neber ma vazne. PS: cakanie na prve celozlate Rolex ma celkom bavi, viac adrenalinu a tuzby ked dorazia budu to len “dalsie hodinky”. Upraveno 6. listopadu 2020 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 7 hodinami, Tommy_PP napsal: Ano od konca FEB. Pamataj, ze Rolex vyroba bola pozastavena takmer na tri mesiace a tiez, ze som v Severnen Amerike, tu to ludia nakupuju ako teple rozky, vyklady takmer prazdne a na vsetko sa caka. Neviem ako to je doma na SR a CR, mozno tam zlate sedia mesiace a roky nedotknute. Jeden postreh-momentalne je tazsie zohnat celozlate hodinky, v porovnani s ocelovymi, resp. two-tone. Cena zlata pocas korony vystrelila cca 30% nahor, takze Rolex pravdepodobne drzi svoje zasoby do pripadneho zdrazenia (januar 2021), ale to je len spekulacia, neber ma vazne. PS: cakanie na prve celozlate Rolex ma celkom bavi, viac adrenalinu a tuzby ked dorazia budu to len “dalsie hodinky”. Som clenom Rolexforum na FB, kazdy den je tam plno prispevkov v zneni "my first Rolex" s fotkami steel Sub,Batman,nove OP.. prevazne su to ludia z USA, tak som mal dojem ze vsetka produkcia ide prave tam .. Neviem ako u nas, ale vo Viedni ked som sa bol naposledy pytat na zlatu Daytonu tak mi povedali ze 0ks. Ale aj tak, 9 mesiacov cakat na nie "hot" ref. je uz sila.. v kazdom pripade gratulujem a tesim sa na foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 V 6. 11. 2020 v 1:18, tedwine napsal: Som clenom Rolexforum na FB, kazdy den je tam plno prispevkov v zneni "my first Rolex" s fotkami steel Sub,Batman,nove OP.. prevazne su to ludia z USA, tak som mal dojem ze vsetka produkcia ide prave tam .. Neviem ako u nas, ale vo Viedni ked som sa bol naposledy pytat na zlatu Daytonu tak mi povedali ze 0ks. Ale aj tak, 9 mesiacov cakat na nie "hot" ref. je uz sila.. v kazdom pripade gratulujem a tesim sa na foto! Dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se