Jump to content

COLEKCIA_2019!

Pe3xxx

Recommended Posts

Ahooj drahy priatelia, 

uverejnujem vizualizacie novych LT modelov pre rok 2019! Co myslite? Ide o modely ktore si zakaznici v US priali! tak asi tak... :) /hlavne co sa tyka materialu puzdra a farby ciselnika/ Tmave, cierne a sede "dark" farby asi letia...  Vseobecne, aj z predchadzajucich kolekcii, sa z odtienov luminovy zakaznikom najviac paci odtien "vintage radium" = taka maslova biela. 

post-2153-0-60517900-1547017879_thumb.jpg

post-2153-0-75751500-1547017890_thumb.jpg

post-2153-0-56406000-1547017992_thumb.jpg

post-2153-0-06849300-1547018003_thumb.jpg

post-2153-0-63823800-1547018022_thumb.jpg

+ Kratky motivacny list majitela znacky: 

post-2153-0-28185700-1547018051_thumb.png

s priatelskym pozdravom 

Robert 

Edited by Pe3xxx

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Mne sa pozdáva model M80 tiež jedna z noviniek pre tento rok :) konecne tam ale začali dávať aj overené švajčiarske strojky a dúfam že ta svietivosť sa už fakt zlepšila lebo mal som model bullhead A22 a Lumi bola teda biedna nato ako o nej výrobca básni ale zase na druhu stranu tá povrchová úprava puzdra bola jedna z najlepších z akými som sa stretol :) každopádne značke fandím nie je ľahké dnes zaujať zákazníka.

pekné kúsky len škoda toho CLA a DPH pri objednávke zo zahranićia :/ každopádne by ma zaujímalo ako svieti lumi nakolko na obrazku to vyzera dost dobre :P

no tak po vzhliadnuti "zivych" fotiek ma zaujali M8 s wolframovym tahom a puzdrom - skoda ze uz sa nedaju zohnat :) asi si pockam na nejaky wolframovy model :)

no tak po vzhliadnuti "zivych" fotiek ma zaujali M8 s wolframovym tahom a puzdrom - skoda ze uz sa nedaju zohnat :) asi si pockam na nejaky wolframovy model :)

Maximálně v sekci Bazar, myslím, že nic takového se už vzhledem ke komplikacím ve výrobe wolframkarbidových pouzder neplánuje.

ani u inych znaciek ? - samozrejme za nie prehnanu sumu...

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

• 2 weeks later...

... ano E-shop www.kabtime.eu je nas internetovy obchod ktory je centralnym E-shop-om značky LÜM-TEC pre Europskych zakaznikov.  Rovnako cez tento E-shop objednavaju aj nasi distributory. 

Najnovsie pracujeme intenzivne na novom shope ktory bude priamo pod domenou www.lum-tec.eu. Malo by to takto byt uz bez nejakych moznych nedorozumeni s ktorymi sa samozrejme stretavame.  E-shop na samom zaciatku sme postavili pod nazvom nasej spolocnosti lebo sme planovali predavat viac znaciek. Tym ze sa znacka LT pekne rozbehla a s predajom sme spokojní tak to postavime rovno pod lum-tec.eu. 

K wolframovym modelom, ktore velmi pomohli zvyditelnit znacku uvediem len tolko ze vyroba sposobila výrobcovi necakane naklady, pretoze len jedno z cca.10/12 puzdier bolo 100% /bavime sa o odliatkoch na micron presnych/ Dadavatelia nemali priestor sa dalej "trapit" pretoze LT su uzke limitky a odlievanie len par stovak puzdier bolo velmi nakladne... tym ze sa chceli uspokojit vsetky pred-rezervacie a dotiahnut povodne pocty limitiek tak to financne vyrobcu poriadne potrapilo... Ale na konci dna urcite zaujimava skusenost a na svetlo sveta vzyslo par peknych kuskov... :) 

Nova kolekcia je znova pripravena podla navrhu zakaznikov. 

Sandwich dials + bronzove puzdra na to bola obrovska poptávka /paradne ceske slovicko! :) / To bolo same ze kedy sa vratia M serie v bronzi, bronzi a bronzi :) . + este vela ludi riesilo svietivu zmes "vintage radium color" lume. Je to taka maslova biela a vyzera velmi decentne, prijemne... toto chceli zakaznici mat asi vsade... :) 

s priatelskym pozdravom 

Robert 

• 1 month later...

Lum-tec M82 už se prodává a vypadá parádně - ideální velikost, výborná čitelnost, fantastická lumi, perfektní zpracování, krásné balení, pohodlný stylový řemen, prostě nejlepší Lum-tecy, co kdy Lum-tec vytvořil!

A už se moc těším, až si budu moct hrát s různými řemeny, mám pocit, že se k nim bude hodit skoro cokoli. Dnes jsem si je v tom horku přezul na Hirsch Performance a taky jim moc sluší :-)

Přikládám pár mobilních rychlocvaků... 

post-30661-0-34759000-1558289434_thumb.jpg

post-30661-0-53252900-1558289448_thumb.jpg

• 1 month later...

Mesh jim určitě sedí  :clap:

Díky, docela mě překvapilo, jak jim mesh sluší. Sice k nim mám kopu kožených řemínků, ale teď na léto je mesh ideální  :cheers: