cigi Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 (upraveno) . Upraveno 20. března 2011 uživatelem cigi
X-Bob Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Pokud bude podminkou mit Sport I, tak se omezi pocet zajemcu. I kdybych nekdy Sport I sehnal, tak si je radeji necham jako original a nebo na renovaci. Nene, asi jsem byl špatně pochopen. Podmínkou je to dnes, k získání nerez pouzdra. Pokud by ale ta l.e. byla dostatečně odlišitelná od původního Sport I, třeba by se PRIM nechal obměkčit a pouzdra by byla k mání i bez vlastnictví originálu ;-) no tak nedělejme účet bez hostinského, uvidíme, co na to Prim. Ale trochu pochybuji...
georg Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Mě by se líbila verze ostře kanárkově žlutého ciferníku, lunetu nechat konstrukčně tak, jak je, ale podtisk by byl stejnou barvou jako ciferník. Nemám jasno s luminiscenčními indexy - možná použít tu zelenou barvu, jako je na Poljotech. Datumka na 4:30 se mi nelíbí - možná jsem příliš konzervativní, ale na pozici 3 mi docela vyhovuje. Také by vzniknul problém výrobní - takové ciferníky neexistují. Ručky bych tvarově zachoval. S roztečí nožiček 19 mm bych nehýbal. Jednak to je zvláštnost těchto hodinek, druhak není problém použít řemínek 20 mm a jemně jej žiletkou seříznout v místě stěžejek. Možná by nebylo od věci se dohodnout, jestli se bude jednat o novou kompletní výrobu, případně o tzv. renovaci (dodáním hodinek). Myslím si, že ani tolik nepůjde o pouzdro, ale spíš o ciferník a strojek - aby bylo "z čeho dělat".
JJ Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Zvýrazněná dvanáctka je fajn, ale čísla na ciferníku ani datum na 4:30 se mi nelíbí.
X-Bob Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 když se ale nehne s datumem, příp. čísly a pod, tak je to jen obyčejná renovace, jen v jiných barvách. A kus za kus (za staré nové...) 12 bych zvýraznil číslem, ne jen zvětšením/zdvojením indexu. Datum určitě posunout (tak aspoň na 4)
Viktor Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Ta datumka by podle mého vypadala líp, kdyby měla podkladovou barvu ciferníku a číslo vyvedené v barvě indexů/loga, takhle na mě působí trochu rušivě. Ale zajímá mě to ! Ty čísílka 13 - 24 mě moc neberou .
X-Bob Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Ta datumka by podle mého vypadala líp, kdyby měla podkladovou barvu ciferníku a číslo vyvedené v barvě indexů/loga, takhle na mě působí trochu rušivě. Ale zajímá mě to ! Ty čísílka 13 - 24 mě moc neberou . dobrý nápad s barvou podkladu datumky! Bude-li světlý cif, tak by to bylo zvláštní! U Primu tedy
georg Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 X-Bobe, můj skromný názor je, že na sport1 už toho moc vylepšit nejde. Můžeme se vyřádit v barevných kombinacích, ale vše ostatní je spíš ku škodě, než užitku. Jsem pro variantu se zvýrazněnou dvanáctkou, 24-hodinové označení bych tam uč nedával, s novodobým logem souhlas (byly by možné proporcionální změny v logu?) a snad by Prim souhlasil s výrobou této LE v případě, že bude absolutně odlišena barvou!
Prokop Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Vzhledem k tomu, že jsem se této diskuze doposud neúčastnil příliš aktivně a nechal jsem Vás v klidu tvořit vlastní představu, byl bych vděčný, kdyby se mi někdo pokusil shrnout, k čemu to tu zatím konverguje. Myslím, že kdyby byl číselník alespoň výrazně barevně či graficky odlišený, můžeme hodinky vzít jako nový produkt. Ani ty původní nebyly limitovanou sérií, a tak když si nebudou tyto hodinky hrát na repliku, nemám problém s tím takové hodinky vyrobit jako nový produkt podobně, jako u Chronomag l.e. Konec konců, jedna z prvních myšlenek na další sérii (ještě v lednu - únoru) byla postavit to na Sportu Igen.
X-Bob Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Shrnutí: nová l.e.. Pravzor - Prim Sport I.gen. Výrazně odlišné grafické zpracování - zejména barva. Garfika číselníku střízlivá (že, hoši?), taková PRIMová . Kal. 68. Diskuse je nad umístěním datumu (Simpsonovi hlasují pro posun z 3 na 4-4.30 ) Sklíčko akrylát (old look), zachovaný typ lunety, podklad lunety shodný s ciferníkem. Průhledné dýnko???? Je to tak kolegová správně?
cigi Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 (upraveno) . Upraveno 20. března 2011 uživatelem cigi
X-Bob Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Jó jó, 1000 MB ve žluti, bílá střecha, příp. dva bílé pruhy přes kapotu, nejlíp bílé boky pneu, kostičkovaný potah volantu, krátké kožené rukavičky pro řidiče, tesilový oblek, sluneční brýle s tlustou obroučkou!!!! V rádiu na stanici Hvězda naladěna Lady Carneval nebo jiná vypalovačka.... Řidiče představuje herec Kodet, s buržoasním úšklebkem ve tváři (aby se poznalo, že hraje padoucha...) Je to ono???? já se kloním k novému logu, ač očekávám z vaší strany kamenování či defenestraci....
Viktor Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Jak se mi pořád moc líbí průhled na strojek u Linea 40 CHLE, dal bych u sportovních hodinek (nebo spíš retro-pseudo-sportovních hodinek - líbí se mi přirovnání k safari obleku nebo embéčku s jinak barevnou střechou ) jednoznačně přednost plnému dnu s hezkým popisem, který by vzdal hold Prim Sport Igen. Nápad: nové logo by mohlo být na dýnku laserem a na ciferníku staré! Co, Prime???
georg Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 K té poslední variantě se přidávám, doplňuji - dýnko s průhledem na strojek. Další úvaha - originál ručky jsou ocelové, tzn. že by šly namodřit! Co vy na to?
Lukáš Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 to X-bob, neprovokuj nebo začnu ronit slzu, já totiž blbec prodal 1000MB ve špičkovém stavu před pár roky a ten vůl jí rozbil Ale ta žlutá k MB moc nesedí, spíše 110R. BTW: já měl MB barva holubí šeď. Stále nevím kam má tento projekt nasměrováno. Já raději "zatím" budu volit cestu renovace původního kusu Sport Igen.
steel Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 nevim vask proc chcete cpat do roztece nozek 19mm 20mm reminek, 19mm nabizi hirsch pomerene u hodne modelu
31682 Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Abych dokázal překousnout tu kanárkovou žluť, musím mít průhled na strojek. Pochopitelně to neberte jako vydírání Zásadně nesouhlasím s datem na 4.30, tady mi uniká smysl. Na svých hodinkách to mám také tak, ale to je chronograf a datum musel uvolnit místo sčítači, který je na pozici 3. Takže s datumkou na 4.30 nesouhlasím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se