blackwhit Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Dlouho jsem po nich koukal, kombinace pro mě ideálního rozměru, vodotěsnosti, nárazuvdornosti, anitmagnetismu a hlavně vzhledu, který lze použít s košilí i tričkem je pro mě u těchto hodinek ideální. Mám je od místní členky zatím den, napíšu časem další zkušenosti. Původně jsem chtěl klasiku i s datem, tyhle jsou bez data, sám jsem zvědavý, jeslti si na to zvyknu. Zatím jsem nadšenej, zpracování super, barevná kombinace, která se hodí ke všemu... jedno rychle foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Jsou dobrý. V době, kdy byly uvedený, jsem si ještě hodinky bez data nedovedl představit, dneska už jo, ale mezitím jsem pořídil standard 556. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Za mě, taky super univerzálky-hlavně ty plastický indexu. Mě by to datum asi chybělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Vypadají moc dobře, taky jsem po nich pokukovala, jelikož jsem měla svého času v hledáčku klasické provedení. Absenci datumovky vidím v tomto případě možná i jako plus. Ať dobře slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Krasa a gratuluji :-). Jsou jednoduchy a skvely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 24. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 všem díky! :-) až se mi povede vyfotit AR, tak to sem hodim, protože v kombinaci s těmi indexy...to je něco! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 25. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 možná tady je trošku vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapep Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Vypadají skvěle Taky si na Sinny brousím zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donseladon Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Dlouho jsem po nich koukal, kombinace pro mě ideálního rozměru, vodotěsnosti, nárazuvdornosti, anitmagnetismu a hlavně vzhledu, který lze použít s košilí i tričkem je pro mě u těchto hodinek ideální. Mám je od místní členky zatím den, napíšu časem další zkušenosti. Původně jsem chtěl klasiku i s datem, tyhle jsou bez data, sám jsem zvědavý, jeslti si na to zvyknu. Zatím jsem nadšenej, zpracování super, barevná kombinace, která se hodí ke všemu... jedno rychle foto: sinn.jpgKrasny oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlahul Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 možná tady je trošku vidět...oboustranný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Mineno vnitrni i vnejsi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 zdar a díky, já jsem spokojenej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 19. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Hezky! ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se