Maxel Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 (upraveno) To se takle člověk trochu (víc) vožere, pustí si jedno z videí na kanálu The Urban Gentry (níže) a po pár dnech pak zvoní pošťák Ondra s novou zásilkou. Hehe, dobrej fór co?! Leda howno. Nejdřív se ozvou páni celníci pro desátek a pak si pro balíček pěkně po svých skáknu na počtu, protože po vyclení je zásilka hezky za tepla hned uložena (proč taky doručovat, blbost). Anyway. Jsou doma. Skeletony. Tudíž určitě hodinky kategorie not-for-everybody, ale mě se kupodivu docela líbí. Možná by jim slušel jiný ?ciferník? - jednodušší a méně výrazný, ale to už jsme zas u chuti každého soudruha. Už jsem asi (určitě) viděl hezčí strojovny, na druhou stranu mě pohled na (a skrz) tento automat nikterak neuráží, ba naopak a rozhodně potěší hezky zpracované zdobení. Něco málo k technickým údajům. Strojek: Sea-Gull ST1601K Automatic (self-winding)Rozměry: 38mm průměr, 9mm tloušťkaDýnko: transparentní, šroubovacíMateriál pouzdra: ocel 316LRučky a indexy: teplem modřenéSklo: tvrzený minerálRozměr řemenu: 20mmWR: 50m Video: Každopádně co z toho plyne? Nechlastej když máš na dosah tablet a kreditku. Jak dlouho se u mě ohřejou je otázka, v tuto chvíli bez odpovědi. Do té doby sem občas lupnu nějakou tu momentku. Na začátek jsem zkusil menší strapgames a nakonec zůstaly na koženém nato. Origo řemem jsem hned shodil. Enjoy! Upraveno 25. ledna 2019 uživatelem Maxel
Liqid Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 nejhorší jsou ty pseudošrouby v nožkách
Maxel Odesláno 25. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Yop. A já si nejdřív myslel, že jsou tak opravdu uchycený stěžejky
financ Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 buď rád že jsou to jen hodinky. A docela nositelný. Jsem se onehdá vzbudil a zjistil jsem že jsem se stal vlastníkem Coopera u Bodamskýho jezera
Maxel Odesláno 25. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Hmmm, to už je fakt vyšší level a v rámci toho jsem vlastně dopadl ještě dobře.
colommbo Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Milovníkem skeletového provedení hodinek opravdu, ale opravdu nejsem, tyhle však zas tak (hodně) špatně nevypadají... Mám odsud z CHMG klasický seagullí chronografy s manuálem a jsou taky zajímavý. A jen tak mimochodem (není-li to tajemství) kolik koštuje tenhle obřezaný kousek...?
Maxel Odesláno 25. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Není. Kupoval jsem z améru (longislandwatches), bo jinde nebyly skladem. Včetně dopravy, výpalného celníkům a poště ? lehce přes 8 litrů. Od ?objednání? po dodání cca 14 dní.
colommbo Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Děkuju! Cena slušná a myslím, že i odpovídající.
Maxel Odesláno 25. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 No už sem asi vyhodil víc za větší kktiny. Není zač.
beeman Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 (upraveno) ja vcera taky neodolal a poridil prvni skeletony, musim rict, ze nelituju, jsou to dokonce hodinky "s pribehem" ;-)- strojek Seagul 3600K- pouzdro (bronz, titan) vyrobeno mistrem Berkusem, nelze mu vubec nic vytknout- rucky nebudu prozrazovat, modri uz vedi ;-)- slozeno dokupy u "kdybych si ted vzpomel", ale je to mistni uznavany vehlasny clen:-)- reminek vlastni vyroby- spona porizena kdysik tady na foru jak jsem se doted skeletonum vyhybal, tak alespon tyto konkretni se mi hodne zamlouvaj Upraveno 7. března 2019 uživatelem beeman
Kid_A Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Beemae, to ses asi prvni clen tady, ktery na Berkusovu praci nenadava...:-)
beeman Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 protoze u tohoto konkretniho kusu neni vubec duvod, pouzdro je tvarove jednoduchy, zpracovani moc pekne, korunka vymazlena a kdo z vas tady ma hodinky od nozire? ;-)mam podezreni, ze delal i rucky, ale to nevim jiste, no a ty jsou nadherny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se