farkyostrava Odesláno 11. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 na fešáka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 V 11. 3. 2019 v 16:48, farkyostrava napsal: na fešáka 20190311_162831.jpgOblekové NATO vidím poprvé, ale pěkné to je. Odesláno z mého FRD-L02 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 jop ty jsou .. prakticky k nesehnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Kus historie Budu rád za každý názor nebo zajímavé info k nim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 2. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 vcera bylo hezky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 V 24. 3. 2019 v 21:43, beerlao napsal: Kus historie Budu rád za každý názor nebo zajímavé info k nim. Krasne Eterny v style MVS z 30. rokov s tropical patinou na ciferniku. Ak by si niekedy uvazoval o predaji tak sa hlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Ty KonTiki Divery jsou s tím zvláštním granitovým cifrem a horním indexem takový.. jak to napsat, "pohádkový"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Ty bílé jsou krásnéJoe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Troska toho vintidz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 farkyostrava: paradni je mas pane! Harwey: ty se nezdas chlape, vypadaji moc dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Diky tano:) take mensie zenine dedictvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symptomatic Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Já jsem ještě stihl koupit tyto ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 symptomatic: paradni Ecka! Ty uz jsem nekde videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 4symptomatic: tak až půjdou do světa, tak dej vědět :-)Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symptomatic Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 tano: do Tvého vlákna teď chodím lovit výlety ;-) - i když nový Mido přírůstek s parádním ciferníkem je podařený! Joe75: já jsem shromažďovač - na začátku jsem dvoje hodinky prodal, což mi pak bylo líto, takže teď poctivě střídám, co mám doma, aby měly všechny důvod zůstat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Tak to má být :-)já teď taky schromažďuju, žena o tom ani neví.Až naschromáždím, tak je budu muset "legalizovat".To ještě nevím jak udělám.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 (upraveno) Barva indexů je trochu kontroverzní, ale celkově zpracování nejde nic vytknout, to je na vysoký úrovni. Na kožaku to má dost vintage styl, což dokresluje hliníková luneta (to už je víc retro, než by bylo vzhledem k ceníkovce zdrávo). Ručky jsou příjemně dlouhý, useknutí na konci je na první pohled zvláštní a marně hledám nějaký jednotící prvek se zbytkem hodinek.Z těch třech barev jsou tyhle Super KonTiki největší popelka, nejmíň se toho na nich blýská. Ani nejsou eye catcher jako předchozí verze 1973. Puristy zamrzí absence lumibodu na lunetě. Výborně je umístěná datumka.Oceňuju spasování vložky a zubů lunety.Pokud někdo hledá retrodivery na kůži, tak je to slušná volba.Zkusím se porozhlídnout po meshi z té bílé verze.Legrační je krabička, jak od casia, ale zrovna mně tohle neva, obal mi přijde zbytečný a u velkých beden ála Omega trpím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. května 2019 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Hodinky pekne, jak sviti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Blbě. Ručky průměr, pětiminutový bílý indexíky málo a žlutý dortíčky a koláčky ještě míň. Od průměru Swiss se to ale až tak moc neodchyluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se