farkyostrava Odesláno 27. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 a ja jsem mEga spokojenej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 (upraveno) Blbě. Ručky průměr, pětiminutový bílý indexíky málo a žlutý dortíčky a koláčky ještě míň. Od průměru Swiss se to ale až tak moc neodchyluje.No, já na ně už téměř 14 dnů čekám. Zatím teda marně, nějak to drhne. Fakt jsem se těšil, že do komba k l.e.1973 budou fajn. Ale nějak mne to čekání přestává bavit a těšení už taky není, jako na začátku. Jestli vono to není znamení... Upraveno 27. května 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 farky pecka, ten smirgl-cifr je supr.. jinak ja zpatky ke korenum, treti Eterny a dobry to je. Par drobnosti mi vadi, za plnou cenu bych je nekoupil.. ale stylovy sou a sedej vyborne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Jsou moc pěkný, ale slušelo by ti k ním tak 10kg navrh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Ale vubec ne, sedej supr, znas to, fotka zkresluje.. ale uznavam ze kdyz jsem mel pres metrak, wristshoty vypadaly lip:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 troche švici ty švycarky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 5. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 taky mam modre ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Ja ich snad zacnem nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khefeer Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 (upraveno) Udělal jsem si velkou radost a pořídil si KonTiki Date z předchozí generaces bílým cifrem s topografickou mapou atolu, kde Heyerdahl a spol. s vorem přistáli. Jsou fakt nádherný, ještě bych rád koupil i modrou variantu - kdybyste o exempláři někdo věděl, budu rád za tip! foto (není moje):https://lh5.googleusercontent.com/proxy/ZV9oDGjf6FBuozUpY5UY3tLIsMHcSWfNU07p79xiW-Pf0THmrTVgiRnjKD0hFlKNdyNkWM0QT0w3lvoQgynF_d0vIbc69zjDs_UElOZBATUMGBoaaaXYMn--est7saowSfYWUn7QHGk63UDgXnar-hNM1nJ0Y_DrPJt9yryXHQ Upraveno 7. února 2020 uživatelem Khefeer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 (upraveno) Ja ich snad zacnem nosit Tak Palo já to převzal za tebe a už je nosim:) Upraveno 8. února 2020 uživatelem petandosek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 A rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 U mě pořád dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Dnes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Hezky to mate kluci, rad se chodim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Po praci jsme zasli na panaka, vsak byl patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Dostal se ke me kus, ktery tu forem uz prosel. Musim rici, ze me prekvapily a to veskrze pozitivne. Po vice nez 14 dnech co je nosim maji prumernou odchylku 0,1 sec denne. To neni vubec spatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 V 13. 6. 2020 v 7:33, Postal80 napsal: Po praci jsme zasli na panaka, vsak byl patek Nejsou to ty poslední z Chronoshopu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 V 27. 6. 2020 v 11:41, Radik napsal: Nejsou to ty poslední z Chronoshopu? Jsou to ty posledni z Chronoshopu, mluvil jsem s pani Veronikou, a kdyz jsem se dozvedel, ze Eterna bohuzel konci, bylo rozhodnuto. Vyrazily ke me! A jsou Bozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 před 3 hodinami, Postal80 napsal: Jsou to ty posledni z Chronoshopu, mluvil jsem s pani Veronikou, a kdyz jsem se dozvedel, ze Eterna bohuzel konci, bylo rozhodnuto. Vyrazily ke me! A jsou Bozi No koukal jsem na ně dost dlouho co je tam zlevnili, ale bohužel jsem nebyl dostatečně akční. Taks mě předběhl. Jsou fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se