quest987 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Tohoto, zatím mlčenlivého člena mohu jedině doporučit. Vše proběhlo bez problémů. Díky za obchhod a hodinky ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 V 7. 2. 2019 v 11:36, quest987 napsal: Tohoto, zatím mlčenlivého člena mohu jedině doporučit. Vše proběhlo bez problémů. Díky za obchhod a hodinky ať slouží.Děkuju za hodnocení, za pokec i za super hodinky, který si užívám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stapal Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 vše dle dohody, doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Rychly, seriozni a bezproblemovy obchod.Vřele doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 V 23. 2. 2019 v 18:51, spona napsal: Rychly, seriozni a bezproblemovy obchod.Vřele doporučujiBylo mi potěšením strávit hezky sobotu v místě, které mám rád! Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 V 12. 7. 2019 v 17:55, Jeronimo napsal: Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod.Děkuji, Maestro :-) Bylo mi ctí nosit Tebou vydetailované hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Petr je strašně fajn chlap, obchod proběhl osobně i s pokecem, všechno v nejlepším pořádku. I když je tu relativně krátce, má jednání chrono gentlemana. Díky za obchod a určitě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 V 26. 7. 2019 v 18:31, dawe009 napsal: Petr je strašně fajn chlap, obchod proběhl osobně i s pokecem, všechno v nejlepším pořádku. I když je tu relativně krátce, má jednání chrono gentlemana. Díky za obchod a určitě doporučuji.Dawe, moc Ti děkuji za lichotky. Kdybych se neznal, sám do sebe bych se zamiloval :-) Děkuji Ti za obohacující povídání a za krásný hodinky. Hezký večer! P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Kolega u mna nakupoval. Vsetko sme dohodli za menej ako dve hodiny, peniaze na ucte do 24 hodin... co viac dodat... Doporucujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 V 26. 8. 2019 v 8:40, Vortex-Tempus napsal: Kolega u mna nakupoval. Vsetko sme dohodli za menej ako dve hodiny, peniaze na ucte do 24 hodin... co viac dodat... Doporucujem.Děkuji Ti! Z našeho kontaktu jsem měl radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Obchod s Petrem byl vynikající. Žádné komplikace, neskutečná rychlost a hlavně bezproblémová domluva. Kéž by všechny obchody byly takové. Díky a jednoznačně doporučuji, hodnocení 1A+ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 V 4. 9. 2019 v 15:55, hreba napsal: Obchod s Petrem byl vynikající. Žádné komplikace, neskutečná rychlost a hlavně bezproblémová domluva. Kéž by všechny obchody byly takové. Díky a jednoznačně doporučuji, hodnocení 1A+ Sent from my iPhone using Tapatalk ProDěkuji Ti, Petře! Ať se jim u Tebe líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Naprosto bezproblémové, ve stavu naprosto odpovídajícímu popisu, zabalené tak, že jsem skoro nadával, než jsem se tím prokousal :-). Děkuji za obchod a jednoznačně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Děkuji Ti za hezkou zprávu a hlavně za obohacující virtuální debatu! Ať Ti hodinky šlapou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Děkuji za obchod .Petr je velmi příjemný a komunikativní chlapík .Všem mohu jen doporučit . .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 NESKUTOCNE toto som este nezazil a to sa tu motam par rokov.Komunikacia bleskurychla a ferova, rovna a cista. V podstate som stale v soku z tohto obchodu. Ponukol som v ramci mojich moznosti menej ako v inzerate pytal a som ani necakal ze daco z toho bude.Sokovany som ostal s protiponukou ktora bola mensia ako ta moja. Som si myslel najskor ze dotycny urobil preklep alebo omyl ale nie. To bolo najkrajsie chronogesto ake som zatial tu zazil.To budu ale vianoce uz teraz a este sme celkom daleko.Mozem len odporucit lebo takychto clenov je pramalo.Dakujem este raz a prajem vela vydarenych obchodov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 V 28. 11. 2019 v 13:52, EngineerHack napsal: NESKUTOCNE toto som este nezazil a to sa tu motam par rokov.Komunikacia bleskurychla a ferova, rovna a cista. V podstate som stale v soku z tohto obchodu. Ponukol som v ramci mojich moznosti menej ako v inzerate pytal a som ani necakal ze daco z toho bude.Sokovany som ostal s protiponukou ktora bola mensia ako ta moja. Som si myslel najskor ze dotycny urobil preklep alebo omyl ale nie. To bolo najkrajsie chronogesto ake som zatial tu zazil.To budu ale vianoce uz teraz a este sme celkom daleko.Mozem len odporucit lebo takychto clenov je pramalo.Dakujem este raz a prajem vela vydarenych obchodov Děkuji Ti za hodnocení, Zoli! Jsem rád, že máš radost!Ať Ti hodinky slouží dobře a dlouho!VCello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Naprosto skvělá komunikace na velmi vysoké úrovni. Sice obchod neproběhl (špatně jsem formuloval zprávu prodejci a navíc jsem byl až druhý v pořadí), ale mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 V 19. 12. 2019 v 14:25, Pepino777 napsal: Naprosto skvělá komunikace na velmi vysoké úrovni. Sice obchod neproběhl (špatně jsem formuloval zprávu prodejci a navíc jsem byl až druhý v pořadí), ale mohu jen doporučit. Děkuji Ti, Pepino! Věřím, že Ti vyjde další obchod a že se Ti třeba ten náš neúspěšný "vyplatí". Hezké Vánoce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se