Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, Daemonultimate napsal:

Ultra 2025

20251021_121256.jpg

20251020_161437.jpg

Po Galaxy Watch jsem chtěl Ultry, bohužel na mne byly opravdu velké. Ani mi tak nevadila standardní dvoudenní výdrž, už jsem na ni byl zvyklý (byť teď, s jinou značkou na ruce, oceňuji že na nabíjení nemusím dlouhé dny myslet), ale strašně se mi líbily a podle mne to jsou spolu s Apple Watch jediné opravdu chytré hodinky na trhu.

• Dát hlas 1
Odesláno

Naštěstí mi velikost vyhovuje, ruka se mi pohybuje od 19 do 21cm, takže beru vždy jen to největší. Mám Garminy Tactix Pro, 51 a ty jsou super. Samsungy taky, ale jestli si zvyknu na to nabíjení nevím. Zatím si je užívám, syn má jejich konkurenci, tak to můžem porovnávat. Současná řada Garminu mě trochu zklamala, nejen že jsou strašně namaštěný, ale u verze Fénix 8 Pro a Tactix 8 podělali to volání. Nepodpora esim je chyba, ale chápu, hrajou si na vlastním hřišti.

Odesláno
před 18 hodinami, Daemonultimate napsal:

Naštěstí mi velikost vyhovuje, ruka se mi pohybuje od 19 do 21cm, takže beru vždy jen to největší. Mám Garminy Tactix Pro, 51 a ty jsou super. Samsungy taky, ale jestli si zvyknu na to nabíjení nevím. Zatím si je užívám, syn má jejich konkurenci, tak to můžem porovnávat. Současná řada Garminu mě trochu zklamala, nejen že jsou strašně namaštěný, ale u verze Fénix 8 Pro a Tactix 8 podělali to volání. Nepodpora esim je chyba, ale chápu, hrajou si na vlastním hřišti.

Já mám Fenix 8. Jasně, nejsou to tak chytré hodinky, o to lepší jsou to sporttestery, což pro mne znamenalo smířit se s menší "chytrostí". U Garminu mi některé věci (mobilní aplikace, spánek, odolnost atd.) vyhovují víc, na druhou stranu mi u nich chybí některé věci, které uměl Samsung. Bohužel ideální hodinky neexistují a vždy je to o kompromisech. Co se týká výdrže, u Samsungů jsem si zvykl je nabíjet cca obden spolu s mobilem, ale je fakt, že na dlouhou výdrž Garminu si člověk zvykne rychle a je příjemné, že mohu jet někam na prodloužený víkend nebo i na týdenní dovolenou na motorce nebo obytným autem a nemusím řešit dobíjení i v situaci, že absolvuji pár aktivit, při kterých je puštěná GPS. Ale jak jsem psal, po chytrosti, funkcích a možnostech Samsungu se mi bude stýskat a budu jen doufat, že se se budou sporttestery a smartwatch časem svými možnostmi přibližovat, Garmin v tom má ještě co dohánět, i když je to možná daň za jejich uzavřený systém. Ať jsi s Ultrami spokojený. 

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...