Harwey Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Jasne, jasne, neslo mi o kopirovanie, len ze co su u Seika tunaci, tak by u Dmitrija mohol byt tento jeho pocin:)
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 Jako hezký sou, hodně sem nad nima přemýšlel, ale dvě věci mě odradily: strojovna Seiko ( nic proti Seiko, ale pokud chci zajímavé ruské hodinky, tak strojek Seiko? Proč? To mi nedává smysl. Dmitrij argumentuje tím, že zajímavých hodinek s kalibrem Vostoku je už dostatek, což teda nevím nevím, mohlo by jich být podle mě daleko víc. Hlavně kdyby udělali nějaký skutečně dotažený...A druhým důvodem pro nezakoupení je prakticky nulová šance výměny řemínku, nebo pro mě nejoblíbenější varianty na kovovým tahu. Je to škoda, páč jinak sou to hodinky opravdu moc hezký a zajímavý.
Harwey Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 Suhlasim, Ano, presne, ruske, tak preco Seiko?Kludne tam mohol dat Vostok.Ale na druhej strane klasika NH35, pekne vyladena, ma vsetko co potrebujem.K tomu tahu, gume. Je tak skvelo urobena, ze nemam co vytknut. Na tahu by boli ozaj uz tazke.Inak, na prvy pohlad, ked ich predstavili, tak nezajem, teraz na druhy, po precitani detailov, tak to bola otazka 2 minut.BGW lumi ja mozem, plasticky cifer, datum na 6-tke, to carbon puzdro, celkovo dizajn je podareny.
mmiso Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Dnes prvy krat po servise na ruke Odoslané z ANE-LX1 pomocou Tapatalku
misoo Odesláno 29. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Velmi pekne su tie chrona!
Snekofon Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2019 Trochu to tu ozivim, ikdyz nenapadite taky jen chrona.... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Jopo Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 (upraveno) Dnes pozlatene Rakety Upraveno 4. září 2019 uživatelem Jopo
eloga Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 asi jo, ale nevadí, tohle vlákno je v ruské sféře vlivu nejzajímavější, to se vždy rád kouknu.... proč ne?
kuncák7 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Odesláno 9. září 2019 Dnes jsem je hodil na ruku. Trochu zalesacke hodinky (ne chrona a na lokti je též nenosím :-)).
Snekofon Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 ... po delší době modráky... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Nightmare Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Odesláno 23. září 2019 Přišly z opravy, tak mám takovou radost. Tohle byly nejvíc moje první, vlastně tenkrát skoro půjčený...
Snekofon Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Odesláno 30. září 2019 Dnes budik.... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se