Rodkopf Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Odesláno 30. března 2020 Nie su to vintazky ako vacsina modelov vyssie, ale bavia ma.. Ty se jim povedly, neznal isem.
junior300 Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Odesláno 31. března 2020 Dik Ano je celkom sympaticka ta aktualna kolekcia, vedel by som si este vybrat..
Honzat Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Našel jsem nějaké stránky značky Slava a strojky už byli Miota. Ty tvoje jsou super, včetně dnů v týdnu azbukou.
junior300 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Beriem spat ten Vostok 2432. Myslel som, ze otazka patrila mne na tie Sturmanskie Gagarin.
mkshort Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 Dlouho jsem sem nic nedal. Tak dneska takhle:Sent from my iPhone using Tapatalk
lobevlad Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Odesláno 1. května 2020 1. Květnový průvod už nebyl, tak jen sem.
Fordik Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 Harwey a hanes, můžete prosím dát nějaké fotky na ruce? Nedávno jsem tyhle hodinky našel náhodou na netu a hodně se mi líbí. Díky Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Steev Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Odesláno 29. května 2020 Poslední den home office s televizema.
mkshort Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Odesláno 3. června 2020 Zlatej civil, hoši (bez koronavopruzu), zlatý (teda střbrný) digi, zlatý adidi (teda botas 66)..... ;-) https://youtu.be/BKbvOQK2eCY Sent from my iPhone using Tapatalk
Snekofon Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Odesláno 10. června 2020 Mimochodem...mkshort...moc pekne Elektroniky (vc. krasneho displeje), po fialovych uz delsi cas pokukuji na eBay, ale jsem lakomy a mam jich doma i tak vic nez jsem kdy cekal....tak jsem to zatim vzdal.
mkshort Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Odesláno 10. června 2020 Ona je to spis takova kovova modra, asi malinko do fialova je... Pripomina mi barvu krovek nakyho takovyho brouka...modryho... ;-)Nakupovat za draho umi kazdej. Chce si to vychytat az nekdo bude prodavat neco, o cem si mysli, ze to nefunguje a ty to koupis, lehce poladis a zprovoznis....to je pak ten pravej prozitek. A mas hned hodinky s pribehem. ;-)))Sent from my iPhone using Tapatalk
mkshort Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Odesláno 10. června 2020 ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se