Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 hodinami, MaS napsal:

Vím, že jsou to "low cost" mechaniky, ale prostě mi neuvěřitelně vyhovuje 24-hodinový systém, ale s "12" na pozici 12, kde má ovšem většina dvacetčtyřek 0/24. Prostě den = horní polovina hodinek, noc = dolní polovina, a to už holt tolik hodinek nemívá. Alespoň se o ně tolik nebojím, když třeba blbnu s dětmi na zahradě. A kdyby měly datumovku, tak pro mě ideální vizuál ...

Ta družice je hezká, stejnou orientace číselníku mjí i Breitling ZDE.

Odesláno

před 2 hodinami, Vit napsal:

Ta družice je hezká, stejnou orientace číselníku mjí i Breitling ZDE.

Rád bych si pořídil další a kvalitnější, ale s tou dvanáctkou na "12" je ve dvacetčtyřkách složitější hledání, tak moc děkuji za každé nasměrování a typy ...

Odesláno
před 3 hodinami, MaS napsal:

Rád bych si pořídil další a kvalitnější, ale s tou dvanáctkou na "12" je ve dvacetčtyřkách složitější hledání, tak moc děkuji za každé nasměrování a typy ...

Není zač, každý to máme jinak, já měl rád tyto GLYCINE 1953, kde mi velmi sedělo, že den končí a začíná na pozici 12 hodin. Kdyby mi začínal na pozici 9 hodin tak mi to naopak přijde nelogické (dvanáctka je pro mě počátek).

Odesláno
před 5 hodinami, Vit napsal:

Ona ta 12ka na 12tce není vždy ani na ruských hodinkách, VIZ

Jj, díky, vím. Zkoušel jsem právě podobné od kamaráda, ale prostě mi to rozložení nesedí, pro mne na letmý pohled i orientaci v čase lépe vyhovuje horní = den, spodní = noc. Je mi jasné, že jsem v menšině :) ...

Odesláno
V 7. 3. 2019 v 18:49, Snekofon napsal:

Dle meho fejk nehrubsiho zrna, uz podle stavu, podivneho loga a pouzite technologie na dynku...mrkni schvalne co je uvnitr...

súhlas

Odesláno
V 7. 3. 2019 v 18:49, Snekofon napsal:

Dle meho fejk nehrubsiho zrna, uz podle stavu, podivneho loga a pouzite technologie na dynku...mrkni schvalne co je uvnitr...

súhlasím, Čína))

Odesláno
V 7. 4. 2019 v 11:32, libor2002 napsal:

Asi tak dneska...

post-7330-0-12724900-1554629457_thumb.jpg

a nápis je kde?

Odesláno
V 10. 6. 2019 v 17:56, EDYMI napsal:

Skúšam staré Poljot po servise.

post-11853-0-49142400-1560182157_thumb.jpg

tak tie sú veľmi pekne, nie sú náhodou na predaj?

Odesláno (upraveno)

až teraz som objavil toto vlákno))

khjkWuX5Dv8_1.jpg

Upraveno uživatelem Michalv159
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Proti gustu zadnej disputat, ale tahle umelecka tvorivost na tech cifrech me vzdycky dojme... ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Měl jsem poněkud pracovně náročnejší období a bylo nutné (zdůrazňuji, kdyby to četla i manželka - NUTNÉ) si udělat nějakými dalšími hodinkami radost. Nakonec volba padla na "šturmanské gagarinky" s portrétem vzadu na dýnku, protože J.A.G byl jedním z hrdinů mého mládí a já prostě k většině věcí, co si pořizuji pro radost, holt musím mít i nějaký soukromý osobní příběh a vztah. Hodiny (nekecám) jsem strávil při výběru nabízených variant, další hodiny (opět nekecám) trvalo najít nato řemínek v ideální kombinaci, pak jsem ještě otravoval Illésovi (děkuji jim za trpělivost a ochotu) s pořízením hezkého čísla z 1000 ... a myslím, že výsledek stojí za to! Alespoň pro mne je to neskutečná radost slyšet tyhle hodinky tikat na ruce ...

gagarinovky.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...