Andreas.ks Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Spirity nebo Jazzmaster nebo Archimede - nemůžeš udělat krok vedle... opravdu univerzální hodinky...
frople Odesláno 24. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Uznávám, že Spirity jsou o moc hezčí na kůži, ještě kdyby tam byl krokodýl, to by bylo ono.
Foundryman Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Toť i můj názor ale otec má posledních 10 let Festiny na ocelovym tahu, tudíž je na něj zvyklý. Navíc kožený řemen se dá vždy lehce dokoupit. Primárně oblekovky to nejsou, ale je to tak 50 na 50, tudíž hledám něco, co se hodí jak k obleku tak k džínám. Jsem už více-méně rozhodnut pro ty levnější Seika. Důvody: - viděl jsem je live a jsou krásné - cena do 5000 Kč - safírové sklo Škoda, že asi není možnost vidět Spirity a Premiery v automatu v ČR. Myslíte, že je má volba dobrá? Díky za všechny ostatní návrhy, ale jsem už asi rozhodnut Ty levnější Seiko jsou ovšem quartz.
frople Odesláno 24. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Spirity nebo Jazzmaster nebo Archimede - nemůžeš udělat krok vedle... opravdu univerzální hodinky... Taky si myslím. Takovy Jazzmastery za tuto cenu by se mně pro tátu taky líbily, jen kdyby byly stříbrny. Začínám v tom mít chaoz, co vlastně chci
Peta-Biker Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 (upraveno) Je to 50/50, takže buď mu to nebude vadit nebo jo ( ten quartz), sám píše , 50/50 Když je už rozhodnut, nemá smysl už to dále rozpitvávat... Nakonec , stejně bude muset hodinky kupovat on a ne někdo jinej Návrhy padly, teď už je to na něm... Za mě můžu říct, že k 50. nám bych určitě koupil tátovi hodinky, které budou mít nějaký vzhled i za 10let ai po té době se za ně nebude muset stydět... Z těch, co jsme tady zmiňovali- Seiko Spirit, Archimede Arcadia nebo i ty Samuraie... Je to ale jen můj názor... Upraveno 24. května 2008 uživatelem Peta-Biker
frople Odesláno 24. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Taky si myslím. Takovy Jazzmastery za tuto cenu by se mně pro tátu taky líbily, jen kdyby byly stříbrny. Začínám v tom mít chaoz, co vlastně chci zapomněl jsem na odkaz http://cgi.ebay.com/NEW-HAMILTON-JAZZMASTE...1713.m153.l1262
Peta-Biker Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Tady je máš ve stříbrné : http://cgi.ebay.com/Hamilton-Jazzmaster-Me...1QQcmdZViewItem
spiderer Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Pokud budes chtit Seika, asi bych o kovovym tahu ani neuvazoval, protoze nevim jak ostatnim, ale me Seiko tahy prijdou jako to nejhorsi co jsem zatim mel moznost z kovovych tahu vyzkouset! Seika na tahu bych daval snad jen za trest I kdyz ten tah u tech Premieru vypada uz celkem dobre, ale osobne po zkusenostech bych se asi bal jak bude pusobit nazivo Kazdopadne takovy Spirity na kvalitnim kozenym remenu - treba rucne sitym od Simona budou naprosto vyborny, navic kdo je zvykly pouze na tah a zkusi kvalitni kuzi tak s tim nema problem Ale opet plati, kuze co tam bude na pocatku kvalitni kuze rozhodne neni
Andreas.ks Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 (upraveno) Spirity na kůži - není to sice černý kroko (to asi ještě jen přijde přijde) - tuto kombinaci lze najít na internetu - ale nosí se naprosto báječně... Upraveno 24. května 2008 uživatelem Andreas.ks
Well Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 Pokud budes chtit Seika, asi bych o kovovym tahu ani neuvazoval, protoze nevim jak ostatnim, ale me Seiko tahy prijdou jako to nejhorsi co jsem zatim mel moznost z kovovych tahu vyzkouset! Seika na tahu bych daval snad jen za trest I kdyz ten tah u tech Premieru vypada uz celkem dobre, ale osobne po zkusenostech bych se asi bal jak bude pusobit nazivo Kazdopadne takovy Spirity na kvalitnim kozenym remenu - treba rucne sitym od Simona budou naprosto vyborny, navic kdo je zvykly pouze na tah a zkusi kvalitni kuzi tak s tim nema problem Ale opet plati, kuze co tam bude na pocatku kvalitni kuze rozhodne neni Zrovna tah na černých Spiritech je hodně slušnej a má poměrně originální design. Za tu cenu co ty hodinky stojí bude těžko vybírat něco lepšího.
landeron Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 nazdo, aj ked nemam nic proti seikam - urcite by som volil nieco - swiss made. napr. tissot, certina
B.F.G. Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 nazdo, aj ked nemam nic proti seikam - urcite by som volil nieco - swiss made. napr. tissot, certina No každý to máme jinak, zrovna Tissot, Certina Festina a podobné "Swiss Made like" značky bych určitě nekoupil, jednak jsou mnohem držší a pak jim chybí koule.
japa Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 z toho čo tu odznelo je voľba jednoduchá (aspoň u mňa ) Seiko SPIRIT!
bandicoot Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 (upraveno) B.F.G. já mám zkušenost, že "koule" laik neocení. Archimedy jsou super, ale obdarovaný by nemusel proniknout do tajů kalibrů atd. (zjednodušeně že se vlastně všude dává ETA) a mohl by mít pocit, že je to nějaká nic-moc značka. A dospěl jsem k názoru, že je lepší dávat laikovi mainstream se značkou, než věc s koulemi. Jako dar bych proto volil mechanické "swiss made Certiny - DS First" (což je přesně to, čeho si obdarovaný všimne), i když sám bych si je nepořídil. Upraveno 26. května 2008 uživatelem bandicoot
B.F.G. Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 B.F.G. já mám zkušenost, že "koule" laik neocení. Archimedy jsou super, ale obdarovaný by nemusel proniknout do tajů kalibrů atd. (zjednodušeně že se vlastně všude dává ETA) a mohl by mít pocit, že je to nějaká nic-moc značka. A dospěl jsem k názoru, že je lepší dávat laikovi mainstream se značkou, než věc s koulemi. Jako dar bych proto volil mechanické "swiss made Certiny - DS First" (což je přesně to, čeho si obdarovaný všimne), i když sám bych si je nepořídil. To máš asi pravdu, já bych ale bezvěrcům drahé hodinky jen kvůli nápisu nekoupil. Obdarovaný by měl být rád za to co dostane. Smrdí mi to trošku marketingem, takto jako ty doslova přemýšlet. Raději bych mu koupil Archimede a k tomu mu celý večer "vyprávěl pohádku o hodinách". No hlavně by mě už pak nikdy s dárkama neotravoval
koblih69 Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 No každý to máme jinak, zrovna Tissot, Certina Festina a podobné "Swiss Made like" značky bych určitě nekoupil, jednak jsou mnohem držší a pak jim chybí koule. Vystihnul jsi to poměrně přesně - než Tisot nebo Certina tak raději nic, tedy vlastně cokoliv jiného třeba Seiko naprosto klidně.... Asi je to proto, že Tyhle 2 značky + ještě Festina u mě mají kredit masové produkce quartzových hodinek pro širokou veřejnost. A hlavně je mi srdečně jedno co si myslí okolí....
klobadysek Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 Vystihnul jsi to poměrně přesně - než Tisot nebo Certina tak raději nic, tedy vlastně cokoliv jiného třeba Seiko naprosto klidně.... Asi je to proto, že Tyhle 2 značky + ještě Festina u mě mají kredit masové produkce quartzových hodinek pro širokou veřejnost. A hlavně je mi srdečně jedno co si myslí okolí.... Ale no tak panove, predpokladam ze mate na rukach prinejmensim P. Duffour. My smrtelnici jsme radi ze nam masovky typu Tissot a Certina prinasi kvalitni hodinky za prijatelne ceny.
Laki Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 klobadysek: Tie prvé Tissoty sú veľmi pekné. Za koľko?
Vit Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 Vystihnul jsi to poměrně přesně - než Tisot nebo Certina tak raději nic, tedy vlastně cokoliv jiného třeba Seiko naprosto klidně.... Asi je to proto, že Tyhle 2 značky + ještě Festina u mě mají kredit masové produkce quartzových hodinek pro širokou veřejnost. A hlavně je mi srdečně jedno co si myslí okolí.... To zajímavé - já si až dosud myslel, že typický představitel masové produkce quartzových hodinek pro širokou veřejnost je právě Seiko. Pánové, pamatujete si která firma začala quartz zavádět? Co přinesla firma Archimede hodinářskému světu, čem je lepší než C. nebo T.? Nevím o žádné jejich inovaci, naproti tomu u Certiny znám např. DS koncept.
Andreas.ks Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 Ale no tak panove, predpokladam ze mate na rukach prinejmensim P. Duffour. My smrtelnici jsme radi ze nam masovky typu Tissot a Certina prinasi kvalitni hodinky za prijatelne ceny. Příjemně mě tato tvoje fotosbírečka překvapila... Témeř všechny modely jsou velice hezké...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se