Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Českém Krumlově mají jedny MVS Lemania ve starožitnictví. Původnost se neodvažuju posuzovat, dýnko je gravírované jako orig. ale nemají vteřinovku - a zdá se, že ani vnitřní osičku. Neumím posoudit, jeslti to tak má být nebo ne... Cena byla tuším 5300,- pokud má někdo zájem můžu ho navést přesně.

• po měsících...
  • Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Na kolik myslíte, že půjdou ty Longíny?

Já do nich jdu, tak se popasujeme. Jinak dost hnusný od frantika123 jsou za buy it now 2100 USD.

Odesláno

Taky jsem nad těma Longinama uvažoval, ale nakonec se na to vykašlu, takže přeju dknespl hodně štěstí. Počítám že vylezou tak nějak kolem 1000 - 1200,- USD a protože celníci se v poslední době strašně snaží, zvlášť u věcí z USA, nebudu už z ameriky kupovat nic, co můžu sehnat uvnitř EU. Problém je, že hodinky za bratru 20 a víc K musíš pojistit (já bych si teda bez pojistky posílat nenechal), tím pádem je cena na kterou je pojištěno uvedena v papírech a celníci obratem spočítají clo i DPH a dozvíš se to až z dobírky na poště, kdy už nic nenaděláš - ber nebo nech být. Na nějaký deklarace že se jedná o "personal gift" z vysoka kašlou.

Odesláno

Hlásím jedny Lemania MVS.

Měl je staší pán ve Slaném před Billou. Dal jsem se s ním do řeči. Nabízeli mu prý za ně i 2 000,-.

Koupil je prý od někoho z GŠ, kdo jich měl plnou hrst, za 500,- v roce "tenkrát". Stále je nosí bez opravy.

Má vnuka a ten o ně nemá zájem.... B)

Odesláno
Hlásím jedny Lemania MVS.

Měl je staší pán ve Slaném před Billou. Dal jsem se s ním do řeči. Nabízeli mu prý za ně i 2 000,-.

Koupil je prý od někoho z GŠ, kdo jich měl plnou hrst, za 500,- v roce "tenkrát". Stále je nosí bez opravy.

Má vnuka a ten o ně nemá zájem.... B)

Ha ! Dědka adoptovat, vnuka vydědit, hodinky zabavit. :thumbsup_anim: Má tak někdo kliku....Jestli tomu minulému času na začátku dobře rozumím, tak už je máš ty, jo ?

Odesláno
Ha ! Dědka adoptovat, vnuka vydědit, hodinky zabavit. :thumbsup_anim: Má tak někdo kliku....Jestli tomu minulému času na začátku dobře rozumím, tak už je máš ty, jo ?

:thumbsdown_anim: , ale vnuka mu vychovát nebudu :thumbsup_anim:

Odesláno

Longiny jsem pustil, tak vysoko jsem nechtel jit, treba nejake jine. Lemanie jsem vyhral, jsou na ceste. Nevim co ta cervena rucicka, no uvidime. Jeste jedny Lemanie jsou na Timezone.

• po 2 týdnech...
Odesláno

získal jsem Longines MVS ve slušném stavu a v chodu, ale chystám se na renovaci, podle toho, co jsem našel na webu se jedná buď o kalibr 15.26 nebo 15.68Z, protože mají nápis Anti Magnetique, sám si netroufám dovnitř do pouzdra, kdyby někdo spolehlivě věděl zda číslo na zadní straně je skutečně číslo útvaru, případně poradil jak přesněji útvar a původ identifikovat, budu rád za každou info - několik fotek:

post-3935-1223041701.jpg

post-3935-1223041730.jpg

post-3935-1223041803.jpg

post-3935-1223041830.jpg

• po měsících...
Odesláno

Objevil jsem v rámci pátrání po čemkoliv, co má na sobě MVS, tenhle případ.

Měl jsem jen dva panáky, ale mrkněte na nápis na dýnku.

Nepřijde vám jako " MAJETEK VOJENSKÉ SPRÁVY" :worried_anim:

No a zepředu logo tunelu.

Co vy na to?!?

O takové jsem ještě nezavadil.

Jen aby to nebyly ty - co svět ještě neviděl :thumbsup_anim:

http://cgi.ebay.de/MILITAR-ARMBANDUHR-OMEG...oQQcmdZViewItem

post-1394-1228772077.jpg

post-1394-1228772082.jpg

Odesláno

Pouzdro je podle mne z Lemanii. Korunka divna. Co to je za strojek a cifernik nevim. Lemanie MVS s mimostredkou neznam. Byly Lemanie s mimostředkou? Napsal jsem mu o fotky dynka a strojku. Jinak vintage prodava. Rekl bych ze to je nejakej bastl, ale ten prodavajici o tom mozna ani nevi.

Odesláno
Pouzdro je podle mne z Lemanii. Korunka divna. Co to je za strojek a cifernik nevim. Lemanie MVS s mimostredkou neznam. Byly Lemanie s mimostředkou? Napsal jsem mu o fotky dynka a strojku. Jinak vintage prodava. Rekl bych ze to je nejakej bastl, ale ten prodavajici o tom mozna ani nevi.

Jsem zvědavý co z něj vypadne. Rozklik jsem asi pět dalších nabídek a strojky moc nefotí. :thumbsdown_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...