kdojinej Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Neviděl jsem, že by to tu bylo, špecialita od Omegy z kolekce "City Editions": London, Paris, New York, Singapore a pro mě trochu nepochopitelně Switzerland... Vypadají krásně všechny, cena jestli se nepletu někde kolem 160 000Kč. Zrovna ty Switzerland vypadají úžasně... Zaujaly mě už Edizione Venezia, ty jsou taky krásný..https://www.omegawatches.com/watch-omega-specialities-city-editions-51113402006002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Trochu bez invencie Odoslané z Mi A1 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 U takovýchto kousků je někdy invence spíš na škodu. Mě se líbí. Jelikož jsou to "seamastry" mohly mít aspoň 10 barů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 To by bylo fajn, ale co už, jsou to oblekovky jak víno, a víme že 6 bar podle Omegy stačí na ledacos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Trochu bez invencie Invenci mas ve strojovne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Mě zaujal přesun omegazeměkoule na nožku, nápis nerez ocel na druhou nožku a sériové číslo na strojek. Hm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Ta šedá se zlatou spolu dobře ladí. Mě se líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 (upraveno) Mě se líbí i ty modrý London Upraveno 24. března 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Pekne, velmi pekne. Klasicky tvar, novy kaliber. Tie nove anti-magnetic strojovne su super, pre mna hlavne preto, ze svoje Bondovky s kalibrom 2500D som uz niekolkokrat zmagnetizoval. Ale City edition nebudu velmi rozsirene.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 S tim modrym cifrem to jsou krasne oblekovky. Libi se mi jak maji to decentni dynko a nepristoupili k tomu jako jine znacky potiskem zadniho safiru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Hezký oblekovky, akorát mi přijde divný zařazení pod kategorii "Seamaster", kterou mám spojenou s potápkama (AT jsem bral jako takový hybrid na všechno včetně vody), ale čistý oblekovky bych pod označením "Seamaster" nečekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Je to vintage, heritage atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Trochu bez invencie Odoslané z Mi A1 pomocou TapatalkuNeni vetsi hloupost, jak zdokonalovat dokonale. O to se snazi spousta znacek vcetne Omegy, ale napriklad u Rolexu to dospelo do faze, kdy pribuzenstvo uz se tak pokrizilo, az zdegenerovalo Mě zaujal přesun omegazeměkoule na nožku, nápis nerez ocel na druhou nožku a sériové číslo na strojek. Hm.Presun na nozku je z toho duvodu, ze se nevejde nikam na dynko. Jetse nez me napises ze vejde, tak se podivej poradne Seriove cislo bude verim na produkcnich hodinkach normalne na nozce i strojku. Mě se líbí i ty modrý Londonjj, ty jsou paradni, na tu modrou se pujdu podivat. Maji i super velikost 39,5mm, krasa Hezký oblekovky, akorát mi přijde divný zařazení pod kategorii "Seamaster", kterou mám spojenou s potápkama (AT jsem bral jako takový hybrid na všechno včetně vody), ale čistý oblekovky bych pod označením "Seamaster" nečekal Nazev Seamaster se datuje od 1947 a ta rada vznikla jako univerzalni model hodinek, na bazi zkusenosti s hodinkami dodavanymi behem WW2 armade. Nejbliz je ji dneska asi prave Seamaster Aqua terra.... mely to byt univerzalni hodinky pro kancl, sport, dovolenou, divadlo. Ty je mas spojene az s nastupem ikonickeho Seamaster 300 z roku 1958. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Tak pravil Seamaster... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Pekne si odpovědi dal do jedné. Souhlasím ve všech bodech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Nevíte zda jsou/budou k vidění v Praze v butiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Tak ty modré jsou vážně dokonalé. Rád zkouknu naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Obavam se ze budou k mani pouze v mistnich buticich...dle nazvu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Presun na nozku je z toho duvodu, ze se nevejde nikam na dynko. Jetse nez me napises ze vejde, tak se podivej poradne Seriove cislo bude verim na produkcnich hodinkach normalne na nozce i strojku. Nooo, moje grafické schopnosti nejsou valné, ale co třeba takhle, jako vycházející planeta Omega na horizontu? Na sériové číslo jsem zvědavý jak to bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Mě teda celá tahle edice nechává v klidu. Kdyby radši udělali pořádnou verzi Moonů v oceli :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se