accutron Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Kdo bude mít dnes večer od 22:00 čas a chuť, tak na hudební stanici Óčko mám rozhovor o hodinkách Prim s Ivo Rafanem Traxmandlem.Krátká ochutnávka je ke shlédnutí zde: https://www.idnes.cz/xman/styl/hodinky-prim-sberatel-libor-hovorka.A190330_145517_xman-styl_fro
Daftra Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Do pr..to už budu v pracovním procesu
Jan_Jan_2006 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Ať žije Libor!!!!!!Bylo to perfektní!!!!!!!!!Díky...
Xenomorfus Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Safra, skoda, nemam TV. Neni to nekde na netu? Mrknul bych...
lykan Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Po odvysilani to jde vzdy na youtube kanal Drive: https://www.youtube.com/channel/UCRVhr01T749y5p1dQ34yRaATesim se na upload
maldaCZE Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 U footshopu jste většinou nemohli rozdychat moderátora. Co tady? Mně teda rval uši tím šlapáním na jazyk a hlavně..to jako a jakoby...na TV, i když hudební, bych stále rád viděl někoho s lepší zásobou
maldaCZE Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Jinak p. Hovorka. Klidná síla a pohoda.
Štrůdl Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Děkuji za upozornění, velice rád jsem se podíval. Viva p.Hovorka! Viva Prim!
Frostie Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Včera jsem neviděl, dnes ano. Parádní prezentace.
kuncák7 Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 No, borec to je, ale nazvat nemoci až sbírku o několika tisících hodinkách, to mě opravdu uklidnilo :-).
straspol Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Jak, nemoc ? Proč nemoc ? Co furt lidi maj...?Když má někdo ve sbírce pár tisíc angličáků, je za frajera, když nasbírá statisíce známek, tak je to normální, lidi sbírají takový blbosti jako jsou víčka od piva třeba, nebo náprstky, a to je v pořádku- a když má člověk pár kýblů hodinek tak je nemocnej ? Proč ? Sorry jako...
radep Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Super! p. Hovorka velmi dobré vystoupení...
Mipa Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Taky si myslím, že například sbírat již použité orazítkované známky mi dává menší smysl (vždyť již nejdou použít) než sbírat více či méně pěkné ale funkční hodinky, ty se dají skoro každé smysluplně použít. Mám jen několik bonbonierových krabic plných hodinek a pořád je mi to málo.
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Jak, nemoc ? Proč nemoc ? Co furt lidi maj...?Když má někdo ve sbírce pár tisíc angličáků, je za frajera, když nasbírá statisíce známek, tak je to normální, lidi sbírají takový blbosti jako jsou víčka od piva třeba, nebo náprstky, a to je v pořádku- a když má člověk pár kýblů hodinek tak je nemocnej ? Proč ? Sorry jako...Myšleno jinak, než jsi pochopil. Je to bráno na mě, z mého hlediska, že jsem zdravej.
straspol Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Myšleno jinak, než jsi pochopil. Je to bráno na mě, z mého hlediska, že jsem zdravej.To já se jen tak z legrace durdím... já vím že jsem pacient...
Daftra Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Taky jsem právě shlídl,moc pěkně ten pan Hovorka vyprávěl.Super.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se