Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To JJ: Vždyť jsem psal, že to byl jen tak nápad z pod sprchy :)

Možná by jen to odvolání na piloty mělo být obecné. Proto jsem nechtěl jakoby přímo odkazovat tř. jen na piloty Spitfirů a pod. Tvůj nápad je ale super, hlavně se mi v tvém popisu líbí ona verze společenských hodinek!

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

a co takhle mini kanóny, který by střílely krz ty vrtule :P

nebo na konci rucek letadylka, ktera by se po ciferniku vlastne honila ;)

Odesláno

A mohly by k hodinkám být přibalené 2 letecké bomby??? Ve verzi Modern&Sport s Napalmem??? :)

Odesláno

Ručky do vrtule považuju za výborný nápad, zejména mimostřednou vteřinovku, aby se otáčela skutečně symetricky jako oboustranná dvoulistá vrtule upevněná v ose . Stejně jen to otáčení značí, že hodinky jdou - udělal bych ji červenobíle pruhovanou, jako větrné pytle na letištích, a to tak, aby se ve středu měnila barva. Tím bude každý konec jinak barevný, kdyby snad někdo opravdu musel odčítat vteřiny. Ten nápad je takový velmi ošidný na hranici pitomosti, ale když se dobře zpracuje, může to být veselé, pietu k našim letcům tím ale na druhou stranu těžko vyjádříme. Ale jako odlehčení je to pro mě perfektní. Jdu do toho - je to zcela dle poetiky obrazů Kamila Lhotáka s leteckou tématikou, které miluju a velmi se přimlouvám, aby nám sloužila jako inspirace.

Dále navrhuji použít takový ten krásný font písma používaný v armádě (a právě na obrazech lhotáka), který lze použít jako šablony pro nastříkání na bedny apod. Takovou tu jeho malebnou starou patkovou verzi - nádherně spojuje prostou technickou aplikaci a čistě výtvarný dojem - k tomuto výrazu hodinek by se velmi hodila.

Odesláno
Ručky do vrtule považuju za výborný nápad, zejména mimostřednou vteřinovku, aby se otáčela skutečně symetricky jako oboustranná dvoulistá vrtule upevněná v ose . Stejně jen to otáčení značí, že hodinky jdou - udělal bych ji červenobíle pruhovanou, jako větrné pytle na letištích, a to tak, aby se ve středu měnila barva. .

až na tu přehnanou barevnost dobrý nápad!!!! :)

Odesláno

Nápady skutečně tak barvité, až mi na nich začíná selhávat představivost.

Zkuste to někdo "prásknout" do grafického editoru.

Odklízeči ! Honem ! - ty jsi na tohle zatím nejlepší "inženýr"...

Odesláno

Ha ha - to je tedy lahůdka!

Ale když si odmyslím tu barevnou opičárnu, musím s vámi souhlasit, že na seriózním coferníku by mi decentně vyvedená vrtule asi nevadila (ať malá, či velká)...

Odesláno

Jasan, že by vypadala ok. Ciferník bych jinak asi udělal bílý s modrými čísly a modřenou hodinovkou a minutovkou - a trikolora je tu! Mohl by ovšem být i modrý , inversní.

Ještě mám jednu ideu - vycházím z toho, že se shodneme, že nejde an tak o to, používat ty hodinky v letadle, ale aby vypadaly letecky. A mně přijde nejletečtější ten ciferník s výraznými minutovými čísly a malými hodinovými uvnitř ciferníku, myslím, že fortis této variantě říká kokpit, dělá ho jistě i mnoho jiných bomberů. Kdyby se zásadně zlidštil, abych nevypadal, že se vracím z náletu na coventry, tak by to mohlo být hezké a letecké! Ale asi by pak byla blbost mimostředná vteřinovka, když tam budou ta velká čísla minut a vteřin. Co si o tom myslíte?

Odesláno

Bojím se, že ty "ku*vy" šikmooké nás zase předběhly, tomu říkám průmyslová špionáž.

Nepřipomíná vám ten tvar něco? :D

Odesláno

Takovejch je a bude. My uděláme naší verzi - mrkněte na vlákno trocha radosti, máme už takový malý výchozí bod z historie primu, prim je zase proti, ale když nás bude vícero. Možná bych to sem přenesl, kdybych měl čas.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...