Ivan Lelák Odesláno 8. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 před 2 hodinami, MarosRy napsal: Jj, znacka je Stetson, je to "australska" fedora. Je to vlnena plst (tedy ne kralici), je docela tvrdy. Díky, opravdu pěkný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 V 20. 8. 2021 v 22:44, kdojinej napsal: Clovece co je to za holobradka na tej fotografii, kde je Rumcajc? Rumcajz je zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 před 58 minutami, Xenomorfus napsal: Rumcajz je zpet Tvl dobry krakonos od srpna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Joooo, kdyby mi slo vsechno, jak vousy, to by byl zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 před 2 hodinami, kdojinej napsal: Tvl dobry krakonos od srpna... Uz jsem si myslel, ze jenom mne ho pripomina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 před 23 hodinami, Xenomorfus napsal: Rumcajz je zpet Konečně, holej seš divnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 před 3 hodinami, Moty napsal: Konečně, holej seš divnej Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Používáte nějakej věšák, nebo kloubouk plácnete normální do šatní skříně? Se trošku obávám tohodle skladování, že mi kloubouk, jeho střecha, nebude držet tvar, po pár letech, mám koženýho autraláka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 před 9 minutami, alky napsal: Používáte nějakej věšák, nebo kloubouk plácnete normální do šatní skříně? Se trošku obávám tohodle skladování, že mi kloubouk, jeho střecha, nebude držet tvar, po pár letech, mám koženýho autraláka. Mám tuším 6 klobouků a v tuto chvíli je skladuji samostatně ve skříni. Některé jen položené na polici, jiné (Tonak) na vhodné "umělé hlavě", třeba z polystyrenu atd. Dřív jsem je měl navršené na sobě, k tomu existují molitanové a igelitové proložky, které jsem kdysi získal v prodejně Tonak. O víkendu jsem si vzal na sraz amerických vanů svůj oblíbený letní SELKE, který jsem si před pár lety přivezl z Nového Zélandu.. Přivezl jsem si odtamtud dva, tenhle a ještě jeden olejákový, ten si beru když není vedro či hrozí déšť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Aboridzinec dopadloval s dalsim kouskem... U Akubry uz asi zustanu, tentokrat Cattleman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Neco pro priznivce steampunku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Potřebuju novej "slamák" co ta mořská tráva, je to dobrej matroš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Přímou zkušenost nemám, ale řekl bych, že přímořníci používaj hlavně tu. Něco jsem viděl, neco slyšel a nemá to být špatný. Já měl nějaký slámy a něco dobrý, něco špatný. Teď mám asi dva roky, prej, pravou Panamu a zatím dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 14 minutami, nickolas napsal: Přímou zkušenost nemám, ale řekl bych, že přímořníci používaj hlavně tu. Něco jsem viděl, neco slyšel a nemá to být špatný. Já měl nějaký slámy a něco dobrý, něco špatný. Teď mám asi dva roky, prej, pravou Panamu a zatím dobrý. Ty máš klobuk? A sedne Ti? Proč se tak divně ptám...Už jsem starý kokot, klobrc bych asi na pale snesl. Jenže, co dám na hlavu, tak to jde po chvíli pryč. Vůbec mi to nesluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 (upraveno) Ale prd, jak máš hezkou hlavu, tak ti sluší všechno A hlavně, jak jsem stary cyp, tak už je mi to jedno že vypadám jak chuj edit: ale nosím ho akorát u moře... Upraveno 7. června 2023 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se