Laki Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Dnes mi dorazili oranžové Seiko Samurai, som s nimi úplne spokojný, ale dodávaný gumený (kaučukový?) remienok je na moju tenkú ruku priveľký a preto zhnáňam nejakú náhradu. Hodinky budem nosiť denne a tiež by som ich rád používal na nejaké športové aktivity, preto si myslím, že koža nie je najlepšou voľbou - s kožou síce vyzerajú hodinky super, ale neviem ako by kožený remienok znášal pot a časté dlhšie pobyty vo vode. Preto som premýšľal nad kaučukovým remienkom (z tohto a tohto obrázku mám pocit, že kaučuk k hodinkám pasuje najviac), ale cenovo veľmi výhodne mi pripadá karbonový Hirsch za 300,- Kč. Neviem sa teda rozhodnúť. Ten lacný karbon je lákavý, ale je iba v oranžovej a tá, aj napriek tomu, že k hodinkám pasuje, podľa mňa príliš púta pozornosť (viď. tu). U kaučuku váham, či mám ísť do čierneho alebo oranžového remienka, ale ten oranžový ma znovu trošku odrádza. Čo myslíte, ktorý materiál by bol najvhodnejší na športové využitie? A ktorá farba pasuje k hodinkám viac, čierna či oranžová?
koblih69 Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Jsem sice ujetej na barvy, ale dal bych černej kaučuk...
JJ Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Černý kaučuk je dle mého soudu nejlepší, oranžový kaučuk by se snesl.
Filipes Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 určitě černá, já mám už dlouho tenhle - je to zvrchu nylon, zespodu kůže - a spokojenost
lolohh Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Z vlastní zkušenosti můžu na Samuraje doporučit tento gumový řemen.
spiderer Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Ja osobne bych tam dal tenhle cerny kaucuk, jak jsi odkazoval ve svem prvnim prispevku - je tady nekdo kdo vi, kde se presne tenhle remen da koupit, pokud ano velmi uvitam odkaz Pokud by se dal sehnat 20mm i 22mm bylo by to super
Baker Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Ja osobne bych tam dal tenhle cerny kaucuk, jak jsi odkazoval ve svem prvnim prispevku - je tady nekdo kdo vi, kde se presne tenhle remen da koupit, pokud ano velmi uvitam odkaz Pokud by se dal sehnat 20mm i 22mm bylo by to super Tady
spiderer Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Baker - dekuji uctive, ty vzdycky vsechno vis
Baker Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 (upraveno) Baker - dekuji uctive, ty vzdycky vsechno vis Jsem tajny Kubsonuv dealer Upraveno 5. června 2008 uživatelem Baker
Laki Odesláno 5. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Ja osobne bych tam dal tenhle cerny kaucuk, jak jsi odkazoval ve svem prvnim prispevku - je tady nekdo kdo vi, kde se presne tenhle remen da koupit, pokud ano velmi uvitam odkaz Pokud by se dal sehnat 20mm i 22mm bylo by to super Ak by si mal náhodou záujem o trochu divokejšie farby, tak sa pozri ešte sem: 20mm, 22mm Inak ďakujem za všetky reakcie, ale ešte som natrafil na NATO/RHINO/ZULU remienky, ktoré k samurajom pasujú tiež, len neviem ako znášajú potenie a vodu a ako dlho vydržia. Nemáte s nimi nejaké skúsenosti? Myslím, že mojim oranžovým hodinkám by úplne najviac sadol tento remienok (v oranžovom), ale posielajú ho len v rámci USA
Baker Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Ak by si mal náhodou záujem o trochu divokejšie farby, tak sa pozri ešte sem: 20mm, 22mm Ta oranzova je na leto super, nosil jsem to loni na techto seikach.
Laki Odesláno 5. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Ospravedlňujem sa, že tu toľko otravujem, už mi len poraďte, ktorý remienok z ponuky je najlepší/najkrajší a potom už dám konečne pokoj Vybral som štyri remienky, ktoré sa mi páčia asi najviac: 1) Vyššie spomínaný kaučukový remienok: 2) Vyššie taktiež spomínaný silikónový remienok so vzorom: 3) Vodeodolný kožený remienok (k hodinkám by sa farebne veľmi pekne hodil): 4) A nakoniec remienok z (indickej?) gumy, ktorý podľa mňa vyzerá dosť oldschoolovo a práve preto ma z nejakého dôvodu nesmierne priťahuje
spiderer Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Za me porad 2) silikon se vzorem, i na tech fotkach k tem hodinkam pasne naramne.. obavam se ze varianta 4) k samurajum proste nepujde, ale to je jen muj nicim nepodlozenej nazor
Laki Odesláno 5. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Tak som narýchlo zbúchal menšiu fotomontáž a myslím, že samuraje s tým štvrtým remienkom zle predsa len nevyzerajú
spiderer Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Nechci ti kazit radost, je to jen muj nazor, ale prijde mi ze tahle kombinace hezka vubec neni Ale pokud se ti to libi, nemam nic proti, kazdy to muze videt uplne jinak
Course Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 Taky bych dal hlas 2. ale i 3. fotce. Ta 4. se mi taky nelíbí......jak nějaký pás z buldozeru, ale jestli jsi buldozerista, tak proč ne
Viktor Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 Taky bych dal hlas 2. ale i 3. fotce. Ta 4. se mi taky nelíbí......jak nějaký pás z buldozeru, ale jestli jsi buldozerista, tak proč ne Ono to má připomínat kovový články a tahy, ale proč, když je to z gumy, taky netuším. Osobně věci, který formou popíraj materiál moc nemusím. Nejvíc se mi líbí dvojka. Ty levnější gumy hrozně chytaj prach, je potřeba je napajcovat nějakým přípravkem na oživování gumy.
Laki Odesláno 7. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Tak som teda dal na vaše rady a objednal som ten silikón. Všetkým veľmi pekne ďakujem.
Laki Odesláno 12. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Nakoniec sa mi podarilo kúpiť aj zulu remienok, ktorý som spomínal a dorazil dokonca skôr ako silikónový, tak pridávam obrázky: Som maximálne spokojný, hodinky s týmto remienkom podľa mňa vyzerajú absolútne super Som zvedavý aj na silikónový, mám však pocit, že ten nakoniec aj tak skončí odložený v krabičke od hodiniek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se