spiderer Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 (upraveno) Pratele, uvazuji nad tim, ze bych si koupil tyhle hodinky - zadna velka rana to neni, spis tak nejak po delsi dobe neco bezbateriovyho na sport a takove to domaci noseni Co si o nich myslite, jak na tom budou s kvalitou, zpracovanim.. - nemate je nekdo? Jaky v nich je strojek? Vsude je jenom Automatic 25J - je to nejaka ETA? EDIT: Uz vim: "As far as I know, the VX-200 is powered by an ETA 2824-2" Celkem se mi libi, maji zajimavej tah, vypada to ze poradnou lunetu, hezky pouzdro, zatim me jenom pekne dere ten napis 200m na devitce, to uz snad mohlo byt pripojeno k automatic 25J Jedna se o tyhle - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=190226282672 Upraveno 5. června 2008 uživatelem spiderer
spiderer Odesláno 5. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2008 (upraveno) Puvodne jsem uvazoval i o chrono verzi s 7750, ale 45mm bez korunky uz je na me moc Edit - taky jsem koukal a nenasel jakou maji roztec na remen, pokud to nekdo vi, uvitam info, pokud ne, budu muset hledat dal Upraveno 5. června 2008 uživatelem spiderer
Pepino65 Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 Mám Accutron Gemini -chronograf s Etou 7750, nemůžu na ně říct křivé slovo. Mají průměr 40 mm.
l3stat Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 tak po těhlech accutronech se taky koukam ale v chronu jestli si dobře pamatuji tak v chronu mají průměr 42 a pásek je 22 jejich veklá výhoda je cena která je vzkutku lákavá
Penca Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 Pepino65 napsal: Mám Accutron Gemini -chronograf s Etou 7750, nemůžu na ně říct křivé slovo. Mají průměr 40 mm. Taky o nich uvažuju.Odkud je máš?
cali Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 Celkom podareny tvar puzdra resp v tejto cenovej skupine sa tazko hlada nieco co nepripomina bonda alebo submariner.... ETA2824 za 300 USD s tym ze pri best offer by sa mozno dalo este cosi ubrat tak tym sa neda asi nic pokazit zvlast ked s dodavkami ETY maju byt v buducnosti problemy. za mna palec hore, snad az na to ze nie som velky milovnik priehladov na stroj
Peta-Biker Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 Michale, teda, ty jsou fakt pěkný, pouzdrem i tahem mi připomínaj Tissoty Seastary 1000, za mě taky určitě jo
Pepino65 Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 Penca napsal: Taky o nich uvažuju.Odkud je máš? eBay - dorazily od strýčka Sama, za přispění Afrikab.
hufnor Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 Tady je je nekdo nabizi ty dvoustovky za dve stovky. A kousek.
Návštěvník Snow Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Spiderere, spiderere, to jsi estét ? ? To nemyslíš vážně, že ne !
NIGHTinGALE Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Značku mám rád a vypadají dobře. Celkově se mi líbí a ukončení vteřinovky logem výrobce je super. Možná bych více zapustil korunku a divná je minutová ručka. Na fotce mi přijde moc silná oproti hodinové. Ale celkově na mě působí velmi dobře a klidně bych je nosil. Cena je super.
hufnor Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 NIGHTinGALE napsal: Možná bych více zapustil korunku a divná je minutová ručka. Na fotce mi přijde moc silná oproti hodinové. Na jinych fotkach vypada minutova rucicka stejne siroka jako hodinova, takze to bude jenom opticky klam vznikly nasvicenim tehle konkretni fotky. Ja bych se jen pustil do modelu s celocernou vlozkou lunety. Zde minireview nejakeho stastneho novomajitele. Nejenom pekne hodinky, ale i pekne baleni!
hufnor Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 buroucek napsal: Jenže jak dlouho by tě bavily a jak dlouho bys je nosil? Za chvíli by byly v sekci prodej. A ještě mi luneta moc připomíná Rolexy a červený konec vteřinovky Omegy. No a tady prave prichazim na scenu ja, hodinky od spiderera kupuju a jsem stastny jak blecha! Proto tady taky inzeruju tu celocernou lunetu, ze!? Na to, ze na nekterych hodinkach neco pripomina jine hodinky jsem uz celkem zvykly a kdyz to pripomina neco pekne reseneho, tak je to jenom dobre. Kdyby me tak trochu neodradily obstukce pri nakupu hodinek z USA pro tatu, tak uz mam tyhle Accutrony davno v hledacku taky. ETA s manualnim natahem, safiry, horni s antireflexem, sroubovaci signovana korunka, swiss made ... ja osobne myslim, ze za dve stovky dobre!
spiderer Odesláno 7. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Snow napsal: Spiderere, spiderere, to jsi estét ? ? To nemyslíš vážně, že ne ! Kdyz me se nejakym perverznim zpusobem libi a mozna me na nich trosku laka i to, ze si nedokazu moc dobre predstavit jestli se mi nazivo budou libit hodne nebo naopak malo, myslim, ze v tomhle pripade nic mezi nebude a zatim podle fotek na ktery jsem narazil se mi libi prave celkem dost az ty rozhazeny texty na ciferniku A vzhledem k tomu, ze nejsou za zadnou prehnanou ranu tak jsem si rekl, ze bych to mozna mohl vyzkouset Ja jsem puvodne brouzdal na ebay a koukal na nejaky hodinky se 7750 a narazil jsem na chrono techto, koukal jsem podle typu jaky jsou moznosti a narazil jsem na tyhle nechrono a zalibily se mi vic nez chrono. Zaujaly me na nich tri veci - zajimave reseny tah (nedokazu zatim posoudit jestli na zivo bude OK nebo na nic, ale zajima me to), masivni luneta (styl na ktery jsem zatim nenarazil, i kdyz zas tak siroke obzory porad nemam) a tvar pouzdra. Proste podle informaci co mam me ty hodinky zajimaji a to jaky budou v realu se diky tomu, ze me to zajima dozvite pravdepodobne na zaklade moji zkusenosti taky, treba nacvakam i par fotek
spiderer Odesláno 7. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2008 buroucek napsal: Souhlasím s oběma názory: Mají hezky zpracované detaily, jako už zmiňované zakončení vteřinovky, logo na 12 a na korunce, nelíbí se mi ale umístění vodotěsnosti. Jenže jak dlouho by tě bavily a jak dlouho bys je nosil? Za chvíli by byly v sekci prodej. EDIT: A ještě mi luneta moc připomíná Rolexy a červený konec vteřinovky Omegy. Nejhezčí je na nich krabička a tah! Hele ja nevim jak dlouho by me bavily, ale to je u me bohuzel normalni, mel jsem i hodinky, ktery jsem mel na ruce jednou a nebavily me a naopak hodinky, ktery jsem myslel ze budu mit "na chvili" (bondovky) me zatim hned po speedmasterech moon bavi zatim uplne nejdyl - treba mam zvracenej vkus a ja nevim co jeste, ale jak jsem psal v odpovedi pro Snowa, ty hodinky me zajimaji - a pokud to bude ono, tak za nejakych 5K ceskejch to nema obdoby, pokud ne, myslim, ze se najde nekdo koho bavit budou, treba diky tomu, ze neni tak impulsivni jako ja Zalibily se mi i v modre barve, ale diky tomu ze modre hodinky mam tak vaham mezi cernymi nebo cervenocernymi EDIT: Luneta pripomina Rolexy? Jaky? - nerypam, jen me to zajima
spiderer Odesláno 7. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2008 hufnor napsal: No a tady prave prichazim na scenu ja, hodinky od spiderera kupuju a jsem stastny jak blecha! Proto tady taky inzeruju tu celocernou lunetu, ze!? Na to, ze na nekterych hodinkach neco pripomina jine hodinky jsem uz celkem zvykly a kdyz to pripomina neco pekne reseneho, tak je to jenom dobre. Kdyby me tak trochu neodradily obstukce pri nakupu hodinek z USA pro tatu, tak uz mam tyhle Accutrony davno v hledacku taky. ETA s manualnim natahem, safiry, horni s antireflexem, sroubovaci signovana korunka, swiss made ... ja osobne myslim, ze za dve stovky dobre! No prave ty za 200 jsou prodany Vzhledem k tomu ze na zahranicnich watch forech se nevyskytuji tak budu pripadne stejne volit ebay Ale jak se rika, kdo pocka, ten se docka
spiderer Odesláno 7. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Tak jsem je objednal za 295 USD + 38 USD posta + 3 USD insurance z toho prvniho odkazu, uvidime jaky budou
spiderer Odesláno 7. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Peta-Biker napsal: No, pěkný budou, pěkný Jsem zvedavej, napisu svoji prvni recenzi na chronomagu
spiderer Odesláno 7. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2008 (upraveno) Ale vzdyt ty ji maji tvarove uplne jinou Ja uz jsem myslel, ze mi unikl nejaky model Rolexu, ktery by me prekvapil EDIT: Vybral jsem cernou verzi u obou modelu aby ty rozdily byly vice videt Upraveno 7. června 2008 uživatelem spiderer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se