Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Zkouším E01 V2 "Airstream". Vypadají retro, ale docela se mi to líbí. Akorát ten cifr je spíše šedý než modrý. A líbí se mi i záda. Ale V1 je asi lepší. 665ff9a36d1b58767429810364107c39.jpg185fb4e3e7eb9bda47e6352bbbd71518.jpg

Odesláno

@_lip_ Mně se líbí, gratuluji.

Když se objevily, řešilo se tu, že je to paskvil, to je ovšem otázka osobního vkusu. Dýnko je perfektní, mnohem lepší, než průhled u v1. A nodate je za mě taky plus.

Odesláno

Chtel jsem si zkusit chrona a nechal jsem se zlakat na vintage-look. Tezko se mi to srovnava, jestli se mi nakup povedl. Vsechny hodinky, co mam, tak jsou starsi a mechanicke. Tohle jsou fungl quartz.  Takze pro me uzasna presnost, nikdy se mi pres noc nezastavi 🙂 .. Ale porad bojuju s tim, ze to jsou chrona (hodne budicku, tlacitek). Zpracovani neni spicka, ale to jsem ani necekal. Moc prijemne me prekvapil reminek (hned je jasne, ze s tim maji u Geckoty zkusenosti). Objednal jsem si k hodinkam cerny s preklapeckou a je pohodlny od prvniho dne, dobre se s nim manipuluje a k hodinkam sedne, jak prdelka na nocnicek. Par dalších fotek pro zajemce jsem dal do chlubirny.

925549904_L1150994(3).thumb.JPG.ed027b2be6a62f8d7678a75d3896d14a.JPG

1766183546_L1150999(2).thumb.JPG.a6700874aae3a2a3d685b869dc119bda.JPG

• Like 1
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Geckota C01 - za mě asi nejpovedenější řada, kterou nabízejí/nabízeli, ideálně pak v té první verzi se Seikem VK64. Vždy se mi na nich moc líbila ta inspirace z Heuer Camaro. 

Původně jsem měl ty s bílým ciferníkem a oranžovými ručkami, bohužel se na nich něco pokazilo (minutová ručka nešla správně nastavit) a jelikož byly ještě v záruce, poslal jsem je zpátky do Anglie na opravu. Jenže co se nestalo - dlouho se nic nedělo, tak jsem se pak ozval a zákaznická podpora mi s lítostí sdělila, že moje C01 někde ztratili ve skladu🤦‍♂️

Jako náhradu jsem si mohl vybrat jakékoliv jiné nebo vrátit peníze. Bohužel mou původní variantu s bílým ciferníkem, šedými subdials a oranžovými ručkami už neměli, tak jsem sáhnul po celostříbrné se sunburst efektem. 

No, do dneška si to vyčítám, že jsem si nevybral verzi s černým sunburst ciferníkem a oranžovými čísly na vnitřní lunetě🙈, která už není nikde k sehnání.

Pozdější verze C01 V2 se mi už tolik nelíbí - kvůli celoleštěnému povrchu, použití čistě quartz strojku a doplnění té informace o strojku na ciferník. Jediné zlepšení u V2 vidím v použitých ručkách, které jsou za mě designově vhodnější, než ty tenoučké na V1. 

picframe_1721118663971.jpg

• po měsících...
Odesláno

Geckota spustí 15. října pre-order další generace svého zřejmě nejpopulárnějšího modelu Chronotimer v úplně nových barevných variantách.

Taky tentokrát už půjde o mechanický chronograf s 19-jewel strojkem TY2901 (klon Švýcarského Venus Calibre 175). Jinak rozměry a parametry zůstávají v zásadě stejné (safír, 100m voděodolnost) + nyní by měla být povrchová úprava komplet broušená na rozdíl od předchozích generací, které kombinovaly leštěné a broušené plochy pouzdra. 

GTA-EOR-898-24A_Grey_LS01_1000x.jpg?v=17

GTA-EOR-898-24AMacro-Subdial_1200x.jpg?v

GTA-EOR-898-24CRedWatchHeadWBG_1200x.jpg

EOR-898-24DTealWBG_1200x.jpg?v=172606025

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...