papun Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Já už mám svoje vysněné chrona. Ty barvy mě taky až tak neberou, ale celkově to vypadá dobře. A hlavně ta cena je naprosto luxusní. Takže komu vyhovují barvy a velikost, tak si myslím, že moc dobrá nabídka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 mne sa praveze paci aj farebna ponuka - odvazili sa ist do menej standardnych farieb a vyzera to velmi dobre 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 (upraveno) S tým musím len súhlasiť Upraveno 16. října 2024 uživatelem MaaBe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 Teď jde jen o to, jak je ten čínský Seagull ST1901 spolehlivej a kvalitní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LibiZ Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 I mně se to barevně líbí. Už mám doma jedny polštářkové Gecka s modrozeleným (teal) cifrem a je fakt nádherný. A koukám že i v chronu ten teal vypadá zajímavě. Pro mě možná nejvíc z tech kombinací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 před 6 hodinami, libor2002 napsal: Teď jde jen o to, jak je ten čínský Seagull ST1901 spolehlivej a kvalitní. To fakt netuším, no toto ma odradilo od kúpy Watermel0n od Studio Underd0g, konkretne 01 séria kde bol tento Seagull , v serií 03 už je Sellita SW510M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LibiZ Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2024 V 15. 10. 2024 v 13:26, jusmi napsal: mne sa praveze paci aj farebna ponuka - odvazili sa ist do menej standardnych farieb a vyzera to velmi dobre Za me Geckota patří mezi značky, kterým to barevně funguje 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2024 Pro mě nakonec trochu zklamání v tom, že pouzdro není celé broušené, ale zase je to kombinace majoritní leštěné plochy a pouze doplňkové broušené (vlastně jako v případě vůbec první série C-01) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se