Vit Odesláno 25. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 5.8.2011 pátek1. bohumil.talak2. Elda3. Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Pokud to bude někdy po 17té hodině rád Vás uvidím. Dřív to bohužel nedám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 5.8.2011 pátek 1. bohumil.talak 2. Elda 3. Vit Trochu jen upřesním čas, v 17hodin na Klubu Kultury. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 5.8.2011 pátek1. bohumil.talak2. Elda3. Vit 4. Xpak (ale asi dorazim později) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 5.8. budu se synkem zřejmě na dovolené..jinak bych se s radostí přidal..pokud se u mě něco změní tak dorazím..byla by to moje srazová premiera.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Ahoj klucimnoží se mi SZ ke srazu.Momentálně jsem "mimo mísu" tzn jsem bez papírů, a nemám adekvátní možnst se přemisťovat v reálném čase.Rád bych se k vám přidal, ale páteční termín je pro mě dost hraniční vzhledem k aktivitám a navíc dopravní možnosti mé osoby a mého kola hodně omezené..Pro tentokrát tudíš kafé bez mé maličkosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 5.8.2011 pátek 1. bohumil.talak 2. Elda 3. Vit 4. Xpak (ale asi dorazim později) Takže dnes jsem zamluvil stůl, /teda spíš dvojstůl,tak jak minule/,kdo není ještě rozhodnut,je nejvyšší čas,tak šup šup.Čas nástupu 17 hodin Klub Kultury /omluvenky jen tekuté . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 (upraveno) 5.8.2011 pátek - Klub Kultury - 17:00 1. bohumil.talak 2. Elda 3. Vit 4. Xpak (ale asi dorazim později) Víc nás nebude? Upraveno 2. srpna 2011 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 5.8.2011 pátek - Klub Kultury - 17:00 1. bohumil.talak 2. Elda 3. Vit 4. Xpak (ale asi dorazim později) Víc nás nebude? Poslední možnost se připojit,nikdo jiný nemá zájem?No dobrá bude to komorní /nebo že by přece se někdo našel?/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Poslední možnost se připojit,nikdo jiný nemá zájem?No dobrá bude to komorní /nebo že by přece se někdo našel?/. ...ahoj, zkusím se na chvilku zastavit se synkem..aspoň na kofolu...ale jak Vás poznám..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Panové, velmi se omlouvám, ale nemůžu zítra přijet. Snad se to podaří příště. Dobře se bavte. 5.8.2011 pátek 1. bohumil.talak 2. Elda 3. Vit 4. Xpak (ale asi dorazim později) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 (upraveno) 5.8.2011 pátek - Klub Kultury - 17:00 1. bohumil.talak 2. Elda 3. Vit 4. Bedja und Sohn ...ahoj, zkusím se na chvilku zastavit se synkem..aspoň na kofolu...ale jak Vás poznám..? Minimálně já budu mít čepici Chronomag (na stole). Upraveno 5. srpna 2011 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Díky všem za příjemný pokec. Jestli si někdy pořídím chronografy, tak už vím, co to bude za hodinky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 ..jojo bylo to moc fajn posezení..můj první srázek a moc se mě pokec líbil..tak zas někdy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 (upraveno) Jestli si někdy pořídím chronografy, tak už vím, co to bude za hodinky: ..moc dobrá volba.. jsem z nich čím dál víc nadšenější.. vřele doporučuju.. Upraveno 5. srpna 2011 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 (upraveno) ..moc dobrá volba.. jsem z nich čím dál víc nadšenější.. vřele doporučuju.. Na té B-gumě s origo sponou, a tím jejich pekelným antireflexem - nádhera (krásné okázalé hodinky) Upraveno 5. srpna 2011 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Sraz byl fajn,trošku komorní /snad nás bude příště více/,přidávám pár fotek pro inspiraci /jen obyčejný kompakt/. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 vidím, že jsem zase něco změškal! tak snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 (upraveno) Takový malý sraz s výrobcem řemenů, Zrnem. Oto díky za ochotu. Velmi povedené řemeny. Nějaké foto i ZDE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. září 2011 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Ahoj všichni, byl by zájem o sraz ve Zlíně? Rovnou nastřelím možné termíny - 30. 11. středa, nebo 2.12. pátek. Kdo se přidá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se