Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nazdar klucíí,

je fajn ze je to pátek..z Brna klíďo dorazim, zatím s p-stí 80%, jen Zlín moc neznám, tak bych se zdržela i celou sobotu a prošla si cihlovou architekturu a Batuv kanal :)

Odesláno

Ahoj, přijel bych i s kolegou z fóra, pojedem autem z Otrokovic, tak kdyby chtěl někdo ušetřit za lístek na trolejbus do Zlína tak ho vezmem:smile_anim:

Odesláno

Prosím vás,já to mám relativně blízko,ale soudruh vedoucí :alien1: mi hodil na hlavu uzávěrku,tak musím být v práci nadoraz.

Nevím co mi pak tak do Gottwaldova pojede.Kdyby měl někdo volné místo v autě a jel kolem.....

Klidně vyběhnu k cestě i někam za město do polí. :taz:

Odesláno

Prosím vás,já to mám relativně blízko,ale soudruh vedoucí :alien1: mi hodil na hlavu uzávěrku,tak musím být v práci nadoraz.

Nevím co mi pak tak do Gottwaldova pojede.Kdyby měl někdo volné místo v autě a jel kolem.....

Klidně vyběhnu k cestě i někam za město do polí. :taz:

Asi pojedu z UH, nevím ale jestli přes Napajedla nebo Březolupy.

Posílám ti přes SZ mobil na sebe, cca ve středu mi brnkni a domluvíme se.

Odesláno

Nabízím volné místo ve svém vozidle - cesta na sraz - pátek 2.12.2011 - odjezd z UH cca v 16:15.

Celkem 6 míst + řidič.

Jízdné dobrovolné.

Kdo chce, ať se připíše.

1. bohus76

2. asi Elda76 (ten se do pátku naučí pracovat s kruhovým logaritmickým pravítkem na svých

nových hodinkách)

3. KamilB - (Napajedla - zastávka u Fatry - cca v 16:30 - vyhovuje?)

4.

5.

6.

Doufám, že někdo ví kde mají Zlíňáci to jejich jablko či co.

Odesláno

Táák-po dlouhé době vyzkouším české dráhy.Pokud se v pálenici nezdržím víc jak je zdrávo,tak v pátek dorazím do zlína vlakem a pak to budu hledat,tak třeba i dorazím.Jen doufám že tam sebou někdo vezme fortisky B42 mariny,ať mé utrpení nepřijde vniveč :D

Odesláno

to Financ: vem, prosím, Seika i s Brady strapem (ať mám představu, jak to spolu vypadá)! Díííík

Mám je na Bradystrapu, takže budou :-). Mám vzít i papíry a kovový tah, že by sis je rovnou vzal?

Odesláno

Mám je na Bradystrapu, takže budou :-). Mám vzít i papíry a kovový tah, že by sis je rovnou vzal?

No vzít je můžeš... :) Snad splní moje očekávání.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...