dabelM Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Potvrzuji Kecáš ? Vy v Ostravě taky nic ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Nee, nic, celkove Omega momentalne je tragedie s dodaci dobou, cekanim, pripada mi, ze se snazi dohnat Rolex... Skoda mluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Podle mých informací Dušák dostal jeden exemplář pro celou firmu / síť butiků a je na něj už složená 100% záloha...tak se přiznejte kdo je bere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 12. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Mám je předobjednané u Dušáka hoooodně dlouhou dobu. Opakovaně jsem se ujišťoval, že se mnou počítají a opakovaně mi ten jeden kus potvrdili. Ale 100% zálohu jsem neskládal. Takže buď se na mě nedostane nebo máš špatné informace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Jsou to fakt tragédi. Když přišel na trh Snoopy, tak jen Omega butik měl čtyři kousky a tří šli na fórum Dnes je limitka 3x větší a OB dostane pouze jeden kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Mám je předobjednané u Dušáka hoooodně dlouhou dobu. Opakovaně jsem se ujišťoval, že se mnou počítají a opakovaně mi ten jeden kus potvrdili. Ale 100% zálohu jsem neskládal. Takže buď se na mě nedostane nebo máš špatné informace :-) Tak to bude ještě zajímavý :-D Dej pak vědět, jen tak ze zvědavosti....Ne že bych po nich nějak extra pásl...hodinky to jsou pěkný to jo, ale nechápu, proč udělali jako light-motif subdialu na devítce Aldrinův zadek...Být tam něco jinýho, šel bych po nich tvrdě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Ne ze bych si blahove myslel ze je nekdo bude nosit, ale ten otisk boty na dynku asi nebude na zapesti extra pohodlnej... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 16. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Tak to bude ještě zajímavý :-D Dej pak vědět, jen tak ze zvědavosti....Ne že bych po nich nějak extra pásl...hodinky to jsou pěkný to jo, ale nechápu, proč udělali jako light-motif subdialu na devítce Aldrinův zadek...Být tam něco jinýho, šel bych po nich tvrdě .Tak mi dneska potvrzovali, že v srpnu dojde jeden kus a bude připraven pro mě. Tak snad to vyjde. Aldrinův zadek na subdialu je tragickej. Ale jak už jsem psal dříve - když máš sérii všech modelů Apollo 11, tak bys akceptoval na subdialu i Ovčáčka, protože chceš mít kolekci kompletní ;-) Úděl sběratelství :-) Jinak už jich je mezi lidmi celkem dost, několik set. A na OmegaForum si vesměs všichni pochvalují, že jsou ve skutečnosti hezčí než na fotkách. Tak se těším. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Jestli se nekdy u Omegy objevi na cifru Ovcacek, tak to vsechno prodam a zacnu se venovat esoterice, nebo tvrdym drogam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Hod sem pak foto Apollo 11 kolekce cely, klidne i ted pred 50th. Myslim ze nas to dost oceni a i pochlavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Hod sem pak foto Apollo 11 kolekce cely, klidne i ted pred 50th. Myslim ze nas to dost oceni a i pochlavi Hele, to je takovej vobser to všechno vybalit z těch krabic, že foto udělám až mi dojde Apollo 11 50th Ann :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Tady je jedno starší foto, kde chybí tuším další 4 kusy Apollo limitek, které jsem v mezičase sehnal. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 A takhle vypadalo peklo při vybalování před focením hodinek... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Parádní sbírka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Tady je jedno starší foto, kde chybí tuším další 4 kusy Apollo limitek, které jsem v mezičase sehnal.Jak jdou Moony mimo mě, tak tohle je peckovní sbírka, radost pohledět. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Super čím máš v plánu dále doplnit? A které jsou za tebe nejpovedenější? Já kdybych si měl vybrat jedny, tak si snad nevyberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Tak tato zbierka je uz slusny kapital! Klobuk dolu! Tazko mi povedat, ktore su najkrajsie, ale najvacsie exoty su jednoznacne Snoopyho 13-tky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Za mě Alasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Sdost dobry No nic, mam strach ze te ceka po 50th dalsi komplet fotka, doufam teda. Chceme to videt sakum prdum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Hodně dobrý! Takových sbírek myslím moc nebude. Kdyby ses někdy rozhodl rozprodávat...dej vědět :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se