eM. Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Odesláno 10. června 2008 Tak tyhle hodinky bych si nechal libit: http://www.longines.com/eng/img_longines/w....700.4.53.4.jpg Vice na: http://www.longines.com/eng/html_longines/...ines_spirit.cfm Co na ne rikate?
Ondraj Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Odesláno 10. června 2008 (upraveno) No, nejhezčí je ale na nich ta datumka, i když.... Upraveno 10. června 2008 uživatelem Ondraj
Onisan Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Odesláno 10. června 2008 také jsem na ně koukal... ale se světlým ciferníkem...
cali Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Neprijde vam ze sa tou zazltlou farbou snazia vyzerat az "moc old skuuul"? Ja myslim ze origo luminiscencne natery na old skuul pilot hodinkach boli zelene a zazltne to vzdy az casom.
Onisan Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 v reálu vypadají moc pěkně... pokud chtějí vypadat moc old skuul tak asi záleží na vkusu, ale mně se tenhle old look líbí ) a třeba Laco něco podobného také udělalo na své limitce co mám....
Kalifx Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Tady je maj na panu Krokoušovi za 585 ojro. Moc hezký, ale dnes už podruhý (respektive u druhých hodinek) musím říct, že mně na nich hodně vadí ta datumovka. Nevím, proč ji cpou do tolika hodinek...
Onisan Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Já bych volil variantu se světlým ciferníkem... nejenom, že se mi více kíbí, ale také tam ta datumovka tak neřve... přiznám se, že nechápu proč je stále vzácností mít na černím číselníku černou datumovku....
Vjace Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Souhlasim s ostatnimi - volil bych svetly cifernik. Navic to zlato - ja to nejak moc nemusim. Kazdopadne je to pekny kousek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se