Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesně, zajeď na chalupu a trochu to tam porychtuj a hned Tě přejdou deprese od hodinek. Nosím teď jenom seiko 5 a včera jsem si všiml po třech dnech, že mám špatný datum, den i čas. :-)

Odesláno

Já dnes v nearly new koukal na Worldtimery, chvíli přemýšlel, napsal jsem si na papírek 21 000 Kč a uklidnil se, zavřel Wardi stránky a napsal firmě, co dělá kachlová kamna. Pak si chvíli pohrál se Sebenzou a byl jsem v klidu

Odesláno

Na kamna mohu dopuručit Kamnářství Lžičař. Je od Letovic a měl jsem tu čest spát na jeho výrobku a i majitel si pochvaloval spolupráci i výsledný efekt. Já s ním jednal taky o mé krbové zástavbě a jelikož sem na to spěchal a on neměl zrovna volné kapacity se vším ochotně poradil. Fakt machr a PAN řemeslník!

Odesláno

Ja doma nemam zadny ohen, takze ani kachlaky, ale videl jsem nekolik praci od Hrabce (Bohdan)a pekne. A je taky tady od nas, z sirsiho regionu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tyhle se jen tak neomrzí, pokaždé jsou trochu jiné. Broušená keramická luneta "full lume" je parádní.

K Wardům, Subum ND a GS baterkam bych rád přidal Ingy.

Vím, že mi budou trochu velký, ale nějak se tomu neumím ubránit

post-44633-0-96483200-1583138323_thumb.jpeg

post-44633-0-76571100-1583138330_thumb.jpeg

post-44633-0-93569700-1583138386_thumb.jpeg

Odesláno

Aktuálně nic jiného nenosím. Prodal jsem Moonglow a v podstatě je na prodej skoro vše kromě Ombré, C65 Trident Bronze SH21 a C60 Trident MkII CWE LE. (no v podstatě už toho moc víc vlastně ani nemám)

Suby ND si nechávám v záloze, kdybych potřeboval hrachy na BLRN.

Ještě mě lákají ty Ingy v inzerci, ale pocitově mi asi budou velký, jinak už bych po nich skočil

post-44633-0-30757900-1583670209_thumb.jpeg

Odesláno

Naprosto chápu. Sám mám na ruce 95% času c60mk3.

Ještě občas koukám po c65 Sandhurst, ale chtěl bych na ně případně přehazovat tah s c60, jen furt nevím, jedtli to pasuje. :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jen tak se zamyslím, jaký smysl v mém životě mají hodinky. Aktuálně řeším v práci milion problémů s COVID-19, ale pořád mi udělá radost, dát si na ruku nějaký hodinky. Z my hodinkovnice je to většinou Ward (C65 Bronze Trident SH21, Ombré LE a Sandhurst). K tomu dost často GS SBGV245 a občas Suby ND. To mi v podstatě stačí.

Ale kdyby mi někdo nabídl za všechny moje hodinky toto, tak to vymrn8m:

https://www.chronoshop.cz/bulgari-octo-finissimo-blue-italy-limited-edition-komise-420190067

post-44633-0-64699400-1584642353_thumb.jpg

Odesláno

Jen tak se zamyslím, jaký smysl v mém životě mají hodinky. Aktuálně řeším v práci milion problémů s COVID-19, ale pořád mi udělá radost, dát si na ruku nějaký hodinky. Z my hodinkovnice je to většinou Ward (C65 Bronze Trident SH21, Ombré LE a Sandhurst). K tomu dost často GS SBGV245 a občas Suby ND. To mi v podstatě stačí.

Ale kdyby mi někdo nabídl za všechny moje hodinky toto, tak to vymrn8m:

https://www.chronoshop.cz/bulgari-octo-finissimo-blue-italy-limited-edition-komise-420190067

Se Ti nedivím-ja je chtěl jet omrknout, ale už byly zavřený obchody...v záplavě skoro stejně vypadajících hodinek je tohle pecka a za něco ze svýho šuplete bych to asi taky vyměnil ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...