Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 718
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Děcko (8 let) rozhodně není nerd. Takže třídíme s manželkou a děcko po nás střílí z Nerfky a ptá se, kdy už najdeme to chybějící kolo :)

Jinak po dlouhé době hodinky, které se manželce vysloveně líbí. Myslel jsem, že jsou to takové šedé myšky, ale kupodivu sklízí úspěch mimo vody chronobundu

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Tyhle už mi asi zůstanou

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Paráda, jsem rád, že je tu budu zase potkávat! Netušíš Martine jestli Ombre steel je jen a pouze 300ks a nebo 900ks jakože 300ks kůže 300ks náramek a 300ks guma? Jestli je fakt jen 300ks celkově, tak se divím, že ještě nejsou vyprodány.

Odesláno

A dozvěděl ses kde byl problém? Možná si to už někde tady psal a prehlidl jsem to.

Nepátral jsem po tom, takže netuším.

Odesláno

Paráda, jsem rád, že je tu budu zase potkávat! Netušíš Martine jestli Ombre steel je jen a pouze 300ks a nebo 900ks jakože 300ks kůže 300ks náramek a 300ks guma? Jestli je fakt jen 300ks celkově, tak se divím, že ještě nejsou vyprodány.

Bo je to Ward a ne Omega

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...