Daemonultimate Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 Jo to je správná cesta.
Dokusan Odesláno 12. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2019 Lego večer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.sphinx Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2019 Jakej model stavíte? Nebo freeform?
Dokusan Odesláno 12. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2019 Třídíme abychom mohli stavět (respektive hledáme chybějící kousky)
dr.sphinx Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2019 Evidentně bez mobilu ani ránu Jsem na tom stejně Během své otcovské kariéry jsem si všiml, že návody řeší a ctí hlavně dospělí asistenti (pokud děcko není vyloženě nerd).
Dokusan Odesláno 12. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2019 (upraveno) Děcko (8 let) rozhodně není nerd. Takže třídíme s manželkou a děcko po nás střílí z Nerfky a ptá se, kdy už najdeme to chybějící kolo Jinak po dlouhé době hodinky, které se manželce vysloveně líbí. Myslel jsem, že jsou to takové šedé myšky, ale kupodivu sklízí úspěch mimo vody chronobundu Upraveno 12. listopadu 2019 uživatelem Dokusan
dr.sphinx Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2019 Lego bordel Kdysi jsem od někoho dostal tip: dát do luxu prázdný pytlík, vyhrožovat dětěm, že se to po neuklizení vyluxuje, provést akci. Chybějící kola a podobné situace to prý spolehlivě řeší
Dokusan Odesláno 18. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Nosím je pořád. Vůbec netuším co s ostatními kousky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Tyhle už mi asi zůstanou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Pěkný fotky.Indexy, ručky, safír, lesk a hlavně brus, všechno bomba.GS prostě umí.
Dokusan Odesláno 28. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2019 Konečně jsou zpátky na ruce,po výměně strojku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2019 A dozvěděl ses kde byl problém? Možná si to už někde tady psal a prehlidl jsem to.
shewcza Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2019 Paráda, jsem rád, že je tu budu zase potkávat! Netušíš Martine jestli Ombre steel je jen a pouze 300ks a nebo 900ks jakože 300ks kůže 300ks náramek a 300ks guma? Jestli je fakt jen 300ks celkově, tak se divím, že ještě nejsou vyprodány.
Dokusan Odesláno 28. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2019 300ks. Oni mají i na faktuře "hlavu" samostatně a k tomu remen/tah.
Dokusan Odesláno 28. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2019 A dozvěděl ses kde byl problém? Možná si to už někde tady psal a prehlidl jsem to.Nepátral jsem po tom, takže netuším.
LovecK Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2019 Paráda, jsem rád, že je tu budu zase potkávat! Netušíš Martine jestli Ombre steel je jen a pouze 300ks a nebo 900ks jakože 300ks kůže 300ks náramek a 300ks guma? Jestli je fakt jen 300ks celkově, tak se divím, že ještě nejsou vyprodány.Bo je to Ward a ne Omega
Dokusan Odesláno 29. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Na nové hadře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diablo1st Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Toš, vôbec to nevyzerá zle, teda aspoň podľa mňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se