Viktor Odesláno 9. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2006 to rango.. OK diky. Tyhle jedine PRIMKy bych si rad nechal zrenovovat, protoze se mi opravdu libi jejich design a i velikostne zhruba vyhovuji mym pozadavkum Nejsi sám. Matně si pamatuju, že bylo víc barevných provedení kulatých PRIM Sport, vedle černého ciferníku taky vínově červený a možná i tmavě zelený?
odklizec Odesláno 9. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2006 to rango.. OK diky. Tyhle jedine PRIMKy bych si rad nechal zrenovovat, protoze se mi opravdu libi jejich design a i velikostne zhruba vyhovuji mym pozadavkum Nejsi sám. Matně si pamatuju, že bylo víc barevných provedení kulatých PRIM Sport, vedle černého ciferníku taky vínově červený a možná i tmavě zelený? To bych nemusel..ja se spokojim s cernym
Prokop Odesláno 9. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2006 To odklizec: stejné hodinky už renovujeme do nového identického pouzdra (to je vpodstatě skladem, protože jsme z jedné vody vyrobili pár kousků pouzder navíc, protože jsme počítali s rozkladem nákladů na vícero kousků). V podstatě tedy stačí jen ten kalibr. To Viktor: byl i modrý.
odklizec Odesláno 9. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2006 Kalibru mam dost, a jeste pribudou! Poslu Vam email (i s doplnenym dotaznikem, na ktery jsem jaksi zapomnel) Ale potreba by byl i cifernik, rucicky atd? Osobne bych radeji renovaci, nez totalku, protoze pak uz to jaksi neni ono..rozumite..uz v tom neni ten vek? Ale na druhou stranu, jak jsem slysel, Omega kdyz dela renovaci, taky komplet vymeni pouzdro
Prokop Odesláno 9. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2006 Je to otázka názoru. Můžeme provést renovaci tak, jak si přeje zákazník. Stupeň renovace si tak určí sám. Ať už podle peněženky nebo podle srdce.
odklizec Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Podívejte, co jsem objevil na Ebay: A tady je odkaz: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...AMEWA%3AIT&rd=1 Co na to PRIM a ostatní? To asi nebude z NMnM. Pokud mate nekdo zajem, cena je malem kazdym dnem nizsi a nizsi! Momentalni "BuyItNow" cena je 149USD! http://cgi.ebay.com/Prim-Orlik-Swiss-Auto-...1QQcmdZViewItem
kubson Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 zkusil jsem mu napsat jestli šipuje i jinam než US a odpověděl, že výjimky dělá jen u prověřených e-bayers, což já asi nejsem... škoda, bych do nich za tu cenu i šel Podívejte, co jsem objevil na Ebay: http://xs62.xs.to/pics/06010/PrimOrlik___54_1.JPG A tady je odkaz: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...AMEWA%3AIT&rd=1 Co na to PRIM a ostatní? To asi nebude z NMnM. Pokud mate nekdo zajem, cena je malem kazdym dnem nizsi a nizsi! Momentalni "BuyItNow" cena je 149USD!http://cgi.ebay.com/Prim-Orlik-Swiss-Auto-14K-Gold-Watch-Rare-ETA-Num-206_W0QQitemZ5075092688QQcategoryZ31387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
kubson Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 zalezi kolik by to delalo s postovnym Chceš je koupit?
odklizec Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Pockej jeste par dni a cena klesne pod 100USD Pokud je shipping s pojistenim v ramci US 20USD, tak pocitej, ze postovne do CR bude min. 35USD.
Návštěvník Kamil Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Tak jsem si s ním vyměnil dva maily a vyšel mu shipping na cca 100 USD. Takže na ně můžeme zapomenout
odklizec Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 COZE? Se zblaznil? Zkusim mu ze srandy napsta, ze kolik by to bylo na slovensko
Návštěvník Kamil Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Zkusils někdy u nějaké aukce (typicky u watchwinderů) použít shipping calculator? Tam to opravdu vychází na takovéhle sumy. Zřejmě to nebude pošta nebo bude, ale nějaká expresní, spíš bych řekl nějaký kurýr. Kupoval jsem třeba z USA digifoto a pojištěný shipping byl 24 USD, za džíny jsem platil asi 12 USD, ale opravdu se mi stalo, že při jiných aukcích po mně chtěli podobné odstrašující sumy. A něco podobného se mi stalo i z Anglie nebo Německa. Proto je téměř povinností se dopředu zeptat na cenu za dopravu, pokud to není v popisu aukce rovnou napsané.
odklizec Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Ten shipping calculator ale neni u vsech aukci a pokud je, tak se da vetsinou vybrat jakou sluzbou to ma jit. Pres USPS to ale nemuze byt tolik. Takze to asi bude nejaky kuryr. Kuryra jsem jeste nikdy na ebay nepouzil, protoze to je zbytecne drahe a s USPS mam zkusenost, ze balik prijde za tyden +- neco.
Návštěvník Kamil Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Nedávno jsem kupoval pro "old black" natahovač hodinek a jinak než kurýrem to nešlo. Stálo to 85 USD, ale když to započítáš do poměrně příznivé ceny, až tak to nebolí. A bylo to tady z Hongkongu za dva dny s donáškou až do domu!!! Jo a taky měl skoro 5 kg a byla zaručená dodávka náhradního, pokud by nedošel nebo došel poškozený
kubson Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 100$ poštovné je opravdu poměrně kruté.. nechávám si zajít chuť
cigi Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Je to tzv. balné a poštovné. Z toho odhaduji stojí UPS - asi nejdražší max. 35 dolarů vč pojištění tak do 500 dolarů. USPS bude levnější. Zbytek kasíruje prodávají jako balné. To je běžný fígl internetových prodejců a nejen jich, už se mi to stalo tolikrát, ale ještě jsem naštěstí nenaletěl - jak píše odklízeč - poštu je třeba VŽDY vyjasnit předem!!!
Návštěvník Kamil Odesláno 15. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 To odklizec: Ptal ses na shipping? Už je vyvolávačka 49 USD.
odklizec Odesláno 15. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Ptal. Bylo to $100 a kdyz jsem chtel podrobnosti a jestli muze poslat pres USPS uz se neozval. Podle mne za to nestoji.
gandalf Odesláno 15. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Našel jsem doma tyto dvoje Primky. Co je to za model? Jaké mají strojky? Hodinky jsou funkční.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se