Prokop Odesláno 15. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Hodinky na levé straně jsou hodinky s kalibrem 66 a ty na pravé straně mají kalibr 52. Bližší označení existovalo na 99% pouze v číselném kódu.
gandalf Odesláno 15. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Díky Prime. Tak nějak jsem si v duchu myslel na LINEU, ale třetí výdaj za hodinky v měsíci bych opravdu, ale opravdu asi nepřežil.
Prokop Odesláno 15. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 To je jen otázka toho, zda hodinky opravdu chcete. Myslím, že je volný poslední kus maximálně dva a záloha není vysoká (30%). Individuálně lze dohodnout i upravené podmínky. Pro mě je klíčový zájem - chuť vlastnit tyto hodinky a co se týče vás, tak si uvědomuji, že se v naší diskuzi občas zapojíte, takže vas zahrnuji mezi lidi, kteří by si zasloužili naše hodinky mít. Je to na Vás.
Radimk Odesláno 17. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2006 Tak jsem si přečet, že Odklizeč prošel Ostravu a nakoupil hromadu hodinek. já prošel Zlín a koupil dvoje. Jako správný začátečník jsek koupil vše na čem byl napsaný prim. Jak poznám co tam je za kalibr?? jAK POZNÁM CENU A TYP HODINEK??
Ondraj Odesláno 17. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2006 nejčastější kalibry: 66 - bez data, centrální vteřinová ručička 68 - datum, centrální vteřinová ručička 50 - bez data, mimostředná vteřinová ručička 52 - datum, mimostředná vteřinová ručička
Prokop Odesláno 17. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2006 Trošku to upřesním: Nejčastější kalibry: 66 - bez data, centrální vteřinová ručička, 17 rubínů 68 - datum, centrální vteřinová ručička, 17 rubínů 50 - bez data, mimostředná vteřinová ručička , 15 rubínů 52 - datum, mimostředná vteřinová ručička, 15 rubínů 55 - bez data, centrální vteřinová ručička , 16 rubínů 57 - datum, centrální vteřinová ručička , 16 rubínů Podrobnosti na našem webu v přehledu kalibrů.
Radimk Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 Zeptám se jako laik ( kterým i jsem)" Znamená to, že v jakémkoliv pouzdře ( designově) je pouze těchto 6 typů? V tom případě je mým favoritem kalibr 50... ( navazuju na sousední auditko..)
Radimk Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 Teď na to koukám- je tam chybka- 2x kalibr 50- Ještě otázku na typ pohonu- lze překonstruovat kalibr 50 bez data, mimostředná vteřinová ručička , 15 rubínů na automaty??
Prokop Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 Chybka odstraněna. Jedná se samozřejmě o kalibr 57 a o mou nedůslednost při kopírování. Jinak jak jsem tak pročítal vaše příspěvky, tak bych to také viděl na kalibr 50. Okolo něj bychom pak mohli postavit střízlivě elegantní - minimalistické - hodinky. Překonstruovat jde všechno, ale bylo by to nechutně drahé. Možná ne ta konstrukce, ale následná výroba takového typu by byla pro většinu českých zákazníků ekonomická sebevražda.
watch Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Mam tady hodinky, kalibr 52. Na dynku je vyrazeno 15 let PZO KOVO. A potom cislo 2427823. Nevm, co ma to cislo znamenat, Primky snad nemaji vyrobni cisla??
odklizec Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Nektere maji. Ja mam treba jedny, kde je cislo i na strojku. Ovsem co ta cisla znamenaji, to vi asi jen archiv
watch Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Dekuji za vysvetleni. Jak ja bych to jinak resil, bez fora a Chronomagu. Chronomag je fakt super!
watch Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 A tady jeden krasavec, mozna pripad pro remake?? A jeste PRIM ala Swatch: Omlouvam se za omezenoch kvalitu snimku, muselo to jit rychle.
watch Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Ty fotky se zobrazuji jako link a ne jako fotka. Nekde delam chybu nevite nekdo kde???
saboter Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 chýbajú ti tam img tagy viď vzor ... http://forum.chronomag.cz/help.php#img
Prokop Odesláno 20. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2006 Tak to vidíte, dokonce i celoplastové hodinky se u nás dělali. Celou dobu čekám kdy to praskne a někdo se mě optá, jak jsme ty pouzdra vyráběli. Světe div se, ale vyráběli jsme si je kompletně sami! Měli jsme vlastní formy a vstřikovací lis. Stejnou technologií se vyráběly i některé druhy skel.
Ales Odesláno 24. května 2006 Nahlásit Odesláno 24. května 2006 Dobrý den,ve světě hodinek sice teprve nabývám znalostí[je to příjemný oddych ve zkouškovém období:-)] ,ale toto mi jak pravý Prim nepřipadá.Mýlím se(jedná se o nějakou starší kolekci)nebo je v tom něco divného? http://www.ehodinarstvi.cz/PRIM_d122.html
odklizec Odesláno 24. května 2006 Nahlásit Odesláno 24. května 2006 To skurtecne neni PRIM a Noveho Mesta n. M. Jedna se o cinsky sunt parazitujici na znacce PRIM.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se