drap666 Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března (upraveno) Byl sem u Bechyněho pořešit úpravu tahu na DJ, tak jsem se skromě zeptal jak si stojím na čekačce na Batgirl po 2 letech Zatím je na prodejně v Brně neměli ani na ukázku, kterou mám přislíbenou Vtipný že nedostupný pepsi měl na ruce prodavač, zkusit jsem je nemohl, ale prohlédnou jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. března uživatelem drap666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza12 Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Jakože takhle do ruky ano, ale na ruku ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Jo u Bachyně to jsou vážně borcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrewj Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března před 20 minutami, drap666 napsal: Byl sem u Bechyněho pořešit úpravu tahu na DJ, tak jsem se skromě zeptal jak si stojím na čekačce na Batgirl po 2 letech Zatím je na prodejně v Brně neměli ani na ukázku, kterou mám přislíbenou Vtipný že nedostupný pepsi měl na ruce prodavač, zkusit jsem je nemohl, ale prohlédnou jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na Batgirl jsem se byl v Brně už 2x dívat (9. února 2023, 27. července 2023). Takže v tyto termíny určitě na prodejně Brno byly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března před 32 minutami, drap666 napsal: Byl sem u Bechyněho pořešit úpravu tahu na DJ, tak jsem se skromě zeptal jak si stojím na čekačce na Batgirl po 2 letech Zatím je na prodejně v Brně neměli ani na ukázku, kterou mám přislíbenou Vtipný že nedostupný pepsi měl na ruce prodavač, zkusit jsem je nemohl, ale prohlédnou jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. hele, prodavač ty pepsiny měl ještě předtím než začaly být tak brutálně nedostupný… To se ho zas musím zastat! já jsem na ně zapsaný už 3 roky a jsem smířený s tím, že prostě nebudou. Spíše si vyplním Suby, ale až budu mít lepší období. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března V poslední době 80% RLX topiců=bulení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března před 23 minutami, Karussell napsal: V poslední době 80% RLX topiců=bulení Přesně..a každý řeší hlavně Bechyněho, jak je to možné..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Protože druhej AD Tě ani nezapíše a víc jich tady není…? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Přesně..a každý řeší hlavně Bechyněho, jak je to možné..?Jakoby ne ja si nemuzu stezovat, ale tahle fotka me prijde vtipnaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března před 2 minutami, Karussell napsal: Protože druhej AD Tě ani nezapíše a víc jich tady není…? Nemyslím si.. ten druhý tě zapíše, když má data jaký budou alokace, když už třeba v červnu vidí, že nemohou stihnout dodat v rozumné době, zastaví zapisování.. to mi přijde imho lepší než zapisovat na všechno a vždycky a s úsměvem a pak na to hodit fuckoff, i když už dopředu moc dobře vědí že to nejsou schopni dodat, resp jak komu.. nikoho nehàjím, jen to nechápu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března To je asi každýho AD věc a sales přístup, na kterej můžeme mít různý názor, někdy mi ale přijde, jako by někoho nutili se zapsat. Pokud to někomu nevoní, tak ať to prostě neřeší a kupuje jiný brandy, ale ty nářky…tuhle hru hrajou přece všichni dobrovolně . Výsledek u obou AD je však naprosto stejnej, je to nakonec loterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno pondělí v 06:09 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 06:09 V pátek mi přišel od Bechyněho email s vysvětlením, respektive shrnutím jak to je ve světě kolem značky Rolex a jak jsem na tom se svojí objednávkou, nic nového, ale potěšilo to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno pondělí v 06:53 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 06:53 před 42 minutami, shewcza napsal: V pátek mi přišel od Bechyněho email s vysvětlením, respektive shrnutím jak to je ve světě kolem značky Rolex a jak jsem na tom se svojí objednávkou, nic nového, ale potěšilo to... A nenabídli Ti třeba místo GMT MASTER II že Ti prodaj jako náhradu Suby v goldu.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se