moco Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Včera jsem sehnal ND za retail ... po 3,5 letech čekání, teda : ) 1 1 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 5 hodinami, moco napsal: Včera jsem sehnal ND za retail ... po 3,5 letech čekání, teda : ) Kde se takove ND daji sehnat? A maji jeste nejake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 28 minutami, Vili napsal: Kde se takove ND daji sehnat? A maji jeste nejake? Já bych si s dovolením taky jedny vzal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 2 hodinami, Vili napsal: Kde se takove ND daji sehnat? A maji jeste nejake? Nevím, jestli tě zapíšou, ale normálně v Pařížské to dávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 1 hodinou, moco napsal: Nevím, jestli tě zapíšou, ale normálně v Pařížské to dávají Děkuji za tip! Zitra tam zavolam a odkazu se na Tebe! Mozna vezmu i dvoje! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se