Traveller71 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Já jsem ji koupil na konci listopadu za necelých 2500 CZK.
Luky Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Já jsem taky zapsaný na Suby v oceli, ale žádnou nabídku mailem jsem nedostal, tak si říkám, že se asi nedočkám ani těch hodinek, když jim nestojím ani za tohle 3
Ulpianus Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Tento měsíc jsou do dva roky, co jsem se zapsal na Suby (Bechyně) a knížka je zatím to jediný, co mi nabídli 1
African Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Dnes se jdu ze srandy zeptat zdali mě zapíšou na Suby v Londýně 1
Luky Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května před 3 hodinami, African napsal: Dnes se jdu ze srandy zeptat zdali mě zapíšou na Suby v Londýně Tak se pak poděl o reakce, to mě docela zajímá. 1
Murphy97 Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května před 8 hodinami, African napsal: Dnes se jdu ze srandy zeptat zdali mě zapíšou na Suby v Londýně Takovou ikonu nezapisou. Takove ikone je rovnou prodaj se slevou 6,5% 1
African Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května před 2 hodinami, Murphy97 napsal: Takovou ikonu nezapisou. Takove ikone je rovnou prodaj se slevou 6,5% Prašule už mám odklepnutý, tak uvidíme 7
jamikadze Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Jedna velka sranda a zahada pre mna je,ze som sa zapisal na Suby date 2021 .Dodnes absolutne nic. Vela krat som bol osobne u AD a,ze ano evidujeme vas.Len staci cakat. Sranda,ze za tu dobu od ineho AD dosli 5x ine Rolex a ktore su viac nedostupne ako SUBY. Ale Suby ziadne .A nepisem o tom,ze uz na 2x dosli AP za tu dobu.UZ ani neviem ci sa tesim a ci mam zaujem popravde
Davis Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května @jamikadze Si zapísaný aj u AD kde ti už došli tých 5 kusov? Klasické čierne?
jamikadze Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května před 1 minutou, Davis napsal: @jamikadze Si zapísaný aj u AD kde ti už došli tých 5 kusov? Klasické čierne? Nie bohuzial. Ano viem,ze bey historie.Ale moj prvy zapis na prve rolex bol prave na Suby.Az po citani viac fora som zistil,ze sa mozem zapisat aj inde. No vsade inde to funguje ale u jedneho bohuzial nie. Ze tak dlho sa caka.Kazdy rok sa pytam aj pridem osobne.No vzdy ma ubezpecuju,ze naozaj sa tak dlho caka na Suby 4-5 rokov. Co mi pride moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se