MegaTenese Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 V kvetnu jsem se zapsal na cekacku na expy 1, dneska volali z Bechyne ze tam jedny jsou, ja je odmitl, cekam na suby, takze pokud nekdo ma zajem.. Jedny se tam valeji.. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Všechno důležité už tady zaznělo, ale čistě pro ilustraci - nezkoušeli jste někdy poptávat GT model od Porsche (GT4/3/2 RS)? To je teprve něco, představte si takový bundle s Panamerou a skladovým Cayennem, oba nejspíš hnědý s hnědou kůží, slabý motory a s keramikama, protože ji dealer objednával v pátek večer a pospíchal domů. Nechcete? Kupte si starou GT3 za 120% ceníku. Rolex situace je proti tomu ještě výborná. To je zkrátka dnešní ekonomika. No a teď - Jaguar má taky svoje svoje limitované modely, jenže je jich víc, než by trh chtěl...no a voilá, nikdo to nechce, protože to ztratilo ten punc totální nedostupnosti a nedrží to cenu. Chtěli bychom my ocelové Rolexky, kdyby se válely všude po zemi? Upřímně tomu nevěřím (minimálně ne všichni), protože krásné stroje umí i ostatní. Tak například Jaegery chytají prach a za Vacherony vám snad přijdou domů i vydrhnout koupelnu. Takže je to zkrátka kruhová situace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Dnes Seoul, suby běžně v krámu, cena 14.5 mio wonu, tj. cca 290 tis. Kč. V řadě malých krámku oceleve DJ a já nevím co běžné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 290 za Suby, no tvl... ale je videt, ze za tu cenu mohou byt "skladem"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Na batmany je stejná čekačka jako na Pepsi?Neni, na Pepsi je delsi, pokud uz nejsi davno napsanej. Co vsichni tak stresujete? Objednal jsem Suby LN a do 2 mesicu jsou doma. A jeste mi dali slevu :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 No jooo swissik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Haha, u Bechyneho mi řekli 6 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Ahoj kluci, nemáte tu někdo 116610LV od CZ AD? Jak dlouho jste čekali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Ani Ta nezapisu na cakacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Nepotěší. Díky za rycholu odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Teda, Teba mozno zapisu. Mna nechceli zapisat. Mozno som sa im nepacil. Ale budu to roky, aj ked Ta zapisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_J Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Máte někdo zkušenost s čekačkou na Daytony? Slyšel jsem, že je to kolem pěti let, ale nechci tomu věřit :-/ Měl někdo z Vás to štěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Máte někdo zkušenost s čekačkou na Daytony? Slyšel jsem, že je to kolem pěti let, ale nechci tomu věřit :-/ Měl někdo z Vás to štěstí?Já je měl cca za rok ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Máte někdo zkušenost s čekačkou na Daytony? Slyšel jsem, že je to kolem pěti let, ale nechci tomu věřit :-/ Měl někdo z Vás to štěstí?Někteří štěstí měli a mělo by to být snad i dokonce víc než 5 let... Ale prej už waiting listy neexistujou tak nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 (upraveno) 5 let je ještě optimismus. Ano, mohlo být i dřív, ale to v případě zapsání někdy před vypuknutím tohohle šílenství. A ano - především- waitinglisty jako takové nejsou. Přijde-li člověk z ulice, je na imaginarním pořadí jako poslední, což ovšem znamená, že se na něj taky nikdy nedostane. Je potřeba být zákazníkem, ne chtít jen Daytony a nic jiného. Upraveno 24. července 2019 uživatelem M.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Záleží jaké Daytony. Třeba ty v bikoloru a s diamantama je možné mít do šesti měsíců, ale ty klasický ocelový prý 3-6 let.Info ze včera od Bechyněho Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Ano, to zcela souhlasí. Stejně tak i fullgold není tak nedostupný. Ale všichni se stejně ptají na 116500LN. Bicolor a fullgold nabízí zajímavé nabídky i na sekundárním trhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Skvělý, apropo - vyměním keramický ND suby za bikolory PS: Doplatek z Vaší strany dle stavu Stejně po nich už pokukuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Jasně, nebo za fullgoldy 1:1 bez doplatku ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 S zabama by to skoro slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se